Araba Yağ Katkı Maddeleri araç yakıt enjektörü Silindir Temizleyici Araba Karbon Temizleme Yakıt Temizleyici Desel Yağ Katkı Maddesi Kaldırmak Motor Karbon Dep

Araba Yağ Katkı Maddeleri araç yakıt enjektörü Silindir Temizleyici Araba Karbon Temizleme Yakıt Temizleyici Desel Yağ Katkı Maddesi Kaldırmak Motor Karbon Dep

(0 Yorumlar)
₺173.80 ₺86.80

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mermi Noktaları:

1.Temiz Motor Sistemi: Motora, enjektörlere, valflere ve silindirlere bağlı iç karbon birikintilerini ve karbon birikintilerini gidererek, bu ürün motor sisteminizi temiz ve verimli tutmanıza yardımcı olur.

Otomobil motorları için yağ katkımız, motor sisteminizi temiz tutmanıza yardımcı olur ve daha konforlu bir sürüş için mavi duman ve egzoz emisyonlarını azaltır experience.It kullanımı kolaydır, sadece motor yağınıza dökün.Motor sorunlarına elveda deyin ve zahmetsiz bakıma merhaba deyin.

Liste:

3.Yağ atıklarını azaltın: Yağ kullanımını iyileştirerek ve yağ gücünü artırarak, bu araba yağı katkı maddesi, yağ tüketiminden tasarruf etmenize ve egzoz emisyonlarını azaltmanıza yardımcı olarak aracınızı daha çevre dostu ve verimli hale getirebilir.

4. Ürün fonksiyonu: Karbon birikintilerini ve diş etlerini ortadan kaldırın, motorları koruyun ve gücü artırın

araba motoru için yağ katkı maddesi*1

5. Uygulanabilir yağ ürünleri: 90, 93, 97 ve 98 dereceli araba yağı ve çeşitli metanol ve etanol araba yağı için uygundur

2.Motor titremesini hafifletin: Motor titremesini hafifleterek ve aşınmayı azaltarak, bu araba yağı katkısı mavi dumanı azaltmaya ve motoru hasardan korumaya yardımcı olur.

Şartname 1. Adı: araba motoru için yağ katkı maddesi

2. Kapasite: 60 ml / 2.02 oz

4.Gürültü Azaltma: Motorunuzu yağlayan ve gürültüyü azaltan araba yağı katkılarımızla konforlu bir sürüş deneyiminin keyfini çıkarın.Aracınızı her seferinde sessiz ve sorunsuz bir şekilde çalıştırın.

3. Ana maddeler: petrol distilatı, temizleyici ve dağıtıcı bileşik ajan, yağ tasarrufu sağlayan moleküller

6. Adaçayı yapın: 1 şişe 60 ml katkı maddesi 30-60L araba yağı ile karıştırılabilir

5.Kullanımı zahmetsiz: Sökmeye ve temizlemeye gerek yok, sadece doğrudan yağ deposuna dökün ve kolay tadını çıkarın operation.No sökme veya temizleme gereklidir.

  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Ürün Hacmi: 60 ml / 2.02 oz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Araba Yağı Katkı Maddeleri

0 Bunun için yorumlar