Motor Bölmesi Temizleyici Güçlü Dekontaminasyon Temizlik Ürünü Motor Bölmesi İçin Motor Temizleyici Sprey Ağır Yağ Gres Kaldırmak

Motor Bölmesi Temizleyici Güçlü Dekontaminasyon Temizlik Ürünü Motor Bölmesi İçin Motor Temizleyici Sprey Ağır Yağ Gres Kaldırmak

(0 Yorumlar)
₺327.15 ₺163.58

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mermi Noktaları:

1. Adı: Motor için Araba Kaplama Spreyi 2. Boyutu: yaklaşık 8 * 8 * 20 cm/3.14*3.14*7.87 inç

Belirleme:

Tanım:

1. Kullanımı kolay: Bu kaplama spreyini kullanmak için, kullanmadan önce iyice çalkalamanız ve üzerine püskürtmeniz yeterlidir. engine.It motordaki pası temizleyecektir.Ardından motoru bir bezle silebilir ve sonuçların tadını çıkarabilirsiniz.

1 * Araba Motoru Kaplama Spreyi

3. Kapasite: 260 ml

3. Yağsız Sprey: Motor için bu araba kaplama spreyinin kullanımı kolaydır ve effective.It kullanımdan sonra yağlı veya zararlı kalıntı bırakmaz ve hoş olmayan bir kokusu yoktur. 4. Çok Amaçlı Temizlik: Bu sprey mikrodalga fırınları, bulaşık makinelerini temizlemek için kullanılabilir ve stoves.It kir ve gresi temizleyerek pırıl pırıl bırakır.

5. Kapsamlı Kullanım: Bu motor kaplama spreyi, motorunuzdan ince parçacıkları, pas lekelerini ve oksidasyon filmini çıkararak hayatınızı daha rahat hale getirebilir.

Ambalaj listesi: 1 * araba motoru temizleme spreyi

Araba Motoru Temizleme Spreyi, motorunuzdaki kir ve gresi temizleyebilen çok amaçlı bir temizleyicidir.kullanımı kolay: sadece püskürtün ve püskürtün. wipe.It ayrıca motorunuzu pastan koruyan bir kaplama bırakır.Bu sprey, arabanızı temiz tutarak hayatınızı daha rahat hale getirebilir.

2. Metal Eşyaların Temizlenmesi: Bu sprey, paslanmaz çelik ve alüminyum gibi metal eşyaları temizleyerek orijinal parlaklıklarını geri kazanmalarını ve tekrar yeni görünmelerini sağlar.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Motor için Araba Kaplama Spreyi
  • Ürün Ağırlığı: 270g
  • Ürün Hacmi: 260ml
  • Özel Özellikler: Motor Temizleyici

0 Bunun için yorumlar