Yeni Mutfak Odun Hamuru Kağıt Havlu Sağlıklı Hijyenik Dokular için Herhangi Bir Kimyasal Olmadan Mobilya Temizleme Araçları

Yeni Mutfak Odun Hamuru Kağıt Havlu Sağlıklı Hijyenik Dokular için Herhangi Bir Kimyasal Olmadan Mobilya Temizleme Araçları

(0 Yorumlar)
₺245.17 ₺159.33

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Sağlıklı ve Hijyenik: Kağıt mendillerimiz herhangi bir zararlı kimyasal veya katkı maddesi olmadan yapıldığı için sağlıklı ve hijyeniktir.

Belirleme:

Boyutu: 22.5 * 18.5 cm, çift katmanlar

2. Nesnelerin Logosu olabilir, bilmek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.Sakıncası varsa, lütfen teklif vermeyin.

Güçlü Su ve Yağ Emme: Kağıt mendillerimiz güçlü su ve yağ emme özelliklerine sahiptir, bu da onları mutfaktaki dökülmeleri ve pislikleri temizlemek için mükemmel kılar.

Raf ömrü: 3 yıl

2 Rulo x Mutfak Kağıt Havlu

Özellikler:

Ürün ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bizim için çok önemli olan 5 yıldızlı inceleme ile bize olumlu bir geri bildirim verin.Gerçek hislerinizi burada bırakırsanız çok memnun oluruz.Öğelerden veya hizmetimizden memnun değilseniz, herhangi bir geri bildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, sorunu hemen çözeceğiz, teşekkür ederim!Lütfen bize mesaj gönderin 9:00am.to 18: 00. (GMT 8) Pazartesiden cumartesiye .Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize mesaj gönderin ve size yardımcı olma şansı verin.Tüm mesajlar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır (Çin'deki resmi tatiller hariç).Cevabımızı almazsanız, lütfen mesajınızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.Tatillerde (pazar günleri dahil) geç cevap için özür dileriz.

Yeni Mutfak Odun Hamuru Kağıt Havlu Sağlıklı Hijyenik Dokular için Herhangi Bir Kimyasal Olmadan Mobilya Temizleme Araçları

Malzeme: Odun hamuru

1. Gerçek renk farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük sapmalara izin verin.

Ambalaj: 2 rulo / paket

Kullanımı Kolay: Kağıt havlularımızın yırtılması ve kullanılması kolaydır, bu da onları hızlı temizlik veya daha büyük temizlik işleri için ideal hale getirir.

Biz Dünya Çapında Gemi (bazı ülkeler ve APO/FPO hariç).Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.Biz hava posta yoluyla çin'den paket göndereceğiz.Teslim süresi Nakliye Taşıyıcısına, Gümrüklere ve varış yerinin gönderilmesine ve diğer faktörlere bağlıdır.Çoğu paket 20 iş günü içinde (4 hafta) alınabilir.Nicel verilerin teslim süresi toplanması için aşağıya bakın:

Çok amaçlı: Bu kağıt havluları dökülmeleri temizlemek, tezgahları silmek ve hatta yemek sırasında peçete olarak kullanmak için kullanın.

Farkına varmak:

Doğal Malzeme: Mutfak kağıdı havlumuz, güvenli, temiz ve çevre dostu olan doğal odun hamuru malzemeden yapılmıştır.

  • işlev: Temizleme
  • Malzeme: Odun Hamuru
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar