10 ADET Yuvarlak Tek Kullanımlık Duş Sifonları Saç Catcher Örgü Çıkartmalar Banyo Banyo Duş saç tıpaları Tutucular Net Aksesuarları

10 ADET Yuvarlak Tek Kullanımlık Duş Sifonları Saç Catcher Örgü Çıkartmalar Banyo Banyo Duş saç tıpaları Tutucular Net Aksesuarları

(4 Yorumlar)
₺42.05 ₺28.55

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1、Yeniden kullanılamaz: Bu duş tahliye saç tutucu, tahliyenizi korumak için hijyenik ve kullanışlı bir yol sağlar sheltered.No saçları temizlemelisin.Bu tahliye saç tutucusunu kolayca atabilirsiniz.

Özellik

5、Geniş Uygulamalar: Bu drenaj ağı etiketi sadece banyo kanalizasyonlarında ve küvet kanalizasyonlarında değil, aynı zamanda duş odalarında, çamaşır odalarında ve enkaz toplamak için durmanız gereken yerlerde de kullanılabilir.

Not:

3.boyutu:resimde gösterildiği gibi

Renkler farklı monitör ekranı için küçük bir fark olabilir.

1.malzeme: naylon

4、Zamandan tasarruf Edin: Drenaj borusunun tıkanmasını önlemek için birkaç saniye.Kullanımı kolay.Sadece soyun ve drenaj girişine yapıştırın ve her 2-3 haftada bir (veya gerektiği gibi) değiştirin.Ürünümüzle, zamanınızı hayattaki daha iyi şeylere harcayabilirsiniz.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle küçük hataya izin verin.

2、Geçirimsiz ve pratik: Güçlü geçirimsiz yapıştırıcı, saç tutucunun birkaç hafta boyunca drenajınızda kalmasını sağlar.Metal, plastik veya seramik karo olsun, bu drenaj saç tutucu her türlü yüzeye iyi yapışabilir.

3、Pratik Aksesuar: Tesisatçı veya diğer cihazlara harcadığınız paradan tasarruf edin.Ürünlerimizi kullanarak drenaj borusunun tıkanmasını kolayca önleyebilirsiniz.Saç tutucumuz küvet, duş veya banyo lavabosu için uygundur.

Paket şunlardır: 10 adet

2.renk: gösterilen resimler gibi

1.100 % brand new ve yüksek kalite

2.Banyo Duşu için uygundur

  • Malzeme: /
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: tek kullanımlık saç tutucu duş, saç yakalayıcılar duş drenajları, banyo duş saç catcher, yakalayıcı ağ aksesuarları.

4 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-08-27

Açıklama ile aynı teşekkür ederim 💙💙 .

Misafir - 2023-04-14

Hiç almadım. Geri ödeme yok, aliexpress kararı.

Misafir - 2023-04-10

harika.

Misafir - 2023-04-01

İyi.