Cam Temizleyici Teleskopik Çubuk Cam Yıkama Temizlik Ürünü Fırça Kolu Aracı Paspas Temizleyici Yıkama Windows Pencere Uzun Silecek F6Z2

Cam Temizleyici Teleskopik Çubuk Cam Yıkama Temizlik Ürünü Fırça Kolu Aracı Paspas Temizleyici Yıkama Windows Pencere Uzun Silecek F6Z2

(0 Yorumlar)
₺3 174.88 ₺1 651.00

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Kullanımı Kolay: Aracın kullanımı kolaydır ve özel bir beceri veya eğitim gerektirmez.Temizleme pedlerini alete takın ve temizlemeye başlayın.

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

2.Uzatılabilir Direk: Temizleme aleti, yüksek pencereler veya cam duvarlar gibi yüksek yerlere ulaşmanızı sağlayan uzatılabilir bir direk ile birlikte gelir.

ürün adı: Cam temizleyici

5.Dayanıklı Yapı: Temizleme aleti, dayanıklı ve uzun ömürlü yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve size uzun yıllar kullanım sağlamasını sağlar.

Ürün rengi: Şekilde gösterildiği gibi

Ürün boyutu: 140 cm*24 cm / 55.51 * 9.44 inç

4.Etkili Temizlik: Temizleme pedleri, kiri, kiri ve diğer kirleri camdan etkili bir şekilde temizlemek için tasarlanmıştır ve pırıl pırıl temiz bırakır.

ürün özellikleri:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

Ürün malzemesi: plastik

Tedbirler:

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Tanımlamak:

1 ADET Cam temizleyici

1. Çift Taraflı Tasarım: Bu cam temizleme aleti, camın her iki tarafını aynı anda temizlemenizi sağlayan, zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlayan çift taraflı bir tasarıma sahiptir.

Gönderi şunları içerir:

  • Kolu Malzeme: plastik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Silecek Malzemesi: Sünger
  • Model Numarası: Teleskopik Cam Sileceği
  • Kullanım: pencere

0 Bunun için yorumlar