Klima Kapağı Pencere Contası Taşınabilir Klima İçin Su Geçirmez Anti-toz Temizleme Kapağı Ev Dekor Toz Geçirmez Dayanıklı

Klima Kapağı Pencere Contası Taşınabilir Klima İçin Su Geçirmez Anti-toz Temizleme Kapağı Ev Dekor Toz Geçirmez Dayanıklı

(0 Yorumlar)
₺2 899.42 ₺1 449.62

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mermi Noktaları:

2. Malzeme: Polyester

Şartname: 1. Boyutu: yaklaşık 62-92 cm / 24.4-36.2 inç (detaylar için resme bakın)

5.Hediye vermek için harika: Bu klima pencere contası çoğu pencereye uyacak şekilde tasarlanmıştır ve herhangi bir pencere olmadan dakikalar içinde monte edilebilir. tools.It kullanılmadığında veya pencereyi açmak istediğinizde de kolayca çıkarılabilir.

1.Su geçirmez ve Dayanıklı: Güvenilir malzemelerden ve kaliteli polyesterden yapılmış olan bu klima penceresi contası, uzun süreli kullanım sağlayan yağmur geçirmez ve su geçirmezdir.

etiket x 1 adet

Ambalaj Listesi: Pencere çantası x 1 adet

3.Kolay Taşıma: Bu klima penceresi contası hafif ve kompakttır, böylece çantanıza veya sırt çantalarınıza kolayca paketleyebilir ve ihtiyacınız olan her yere götürebilirsiniz.

4.Geniş Uygulama: Bu klima pencere contası, taşınabilir mobil klimalar, kurutucular ve nem gidericilerle uyumludur.Yatak odanızı, oturma odanızı veya ofislerinizi soğutmanız gerekip gerekmediğine bakılmaksızın, bu pencere contası çoğu pencere ve kapıya sığabilir.

Kablo bağı x 1 adet

Bu yumuşak ve hafif klima penceresi ile odanızı serin ve rahat tutun seal.It sıcak havanın girmesini önler ve enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olur ve money.It geniş bir uygulamaya sahiptir ve çoğu pencereye uyar.Rahat bir evi seven herkes için harika bir doğum günü hediyesi.

2.Kolay Kurulum: Bu klima penceresi contası, daha az elektrik kullanmanızı ve rahat bir sıcaklığın keyfini çıkarmanızı destekler.Herhangi bir ekstra alet kullanmadan dakikalar içinde kendiniz kurabilirsiniz veya skills.It kullanımı kolaydır ve çoğu pencere türüyle uyumludur.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • desen: Düz Boyalı
  • Malzeme: İpek
  • Model Numarası: pencere contası
  • Tarz: Modern Tarz

0 Bunun için yorumlar