Karbon Fiber isıtma pedi USB Şarj Bel Göbek Isınma Mat Ayarlanabilir Sıcaklık Giysi ısıtma yastığı s Boyun Ve Sırt İçin

Karbon Fiber isıtma pedi USB Şarj Bel Göbek Isınma Mat Ayarlanabilir Sıcaklık Giysi ısıtma yastığı s Boyun Ve Sırt İçin

(0 Yorumlar)
₺1 241.67 ₺620.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2、Kullanımı kolay: USB fişi, isıtma pedi kullanımı kolaydır ve katlanabilir ve su geçirmez, hatta ısıtma ve yıkanabilir özelliklere sahiptir.

1. Bu ısıtma bezi, istenen etkiyi elde etmek için bilgisayarın USB ana arayüzüne, 5V2A güç adaptörüne veya ısıtma için 5V 2A güç bankasına takılmalıdır.5V2A çıkışına ulaşılmazsa, yüksek sıcaklık dosyaları kullanıldığında görünecektir.sıcaklık kontrol anahtarı ışığı kapalı veya ısıtma etkisi açık değil.

Kapsam: yaka ve geri ısıtma

Mermi Noktaları:

3、İyi yalıtım etkisi: Kompozit elyaf iyi yalıtım etkisine sahiptir; ped hafiftir ve taşıması kolaydır ve kışın açık hava kampı veya diğer aktiviteler için uygundur.

Giriş: 5V

2. Kullanmadan önce ısıtma tabakasını yukarı ve aşağı sarmak için lütfen havlu gibi kalın bir pamuklu bez kullanın.Bu, yayılan ısının hızla dağılmasını önlemek içindir ve masa üzerinde test edilemez.

Maksimum sıcaklık: 65 ° C'ye kadar

İsıtma Pedi* 1 Takım

Ağırlık: yaklaşık 40g

Güç: 8.5 W

Kalınlık: 0.5 mm

5、Uygun için: İsıtma pedi giysi, yelek, iç çamaşırı vb.İçin uygundur..

4.【Taşıması Kolay】 Kumaş Kaplı isıtma Pedi kompozit elyaftan yapılmıştır yalıtım etkisi iyi, hafif, taşıması kolay ve kışın açık hava kampı veya diğer aktiviteler için çok uygundur.

Notlar:

3.【Yüksek Kaliteli Malzeme】 Avantajı, Usb Karbon Fiber ısıtma yastığının yüksek kaliteli kumaştan yapılmış, yumuşak ve sürtünmeye karşı dayanıklı, güçlü ve yırtılmaya karşı dayanıklı olmasıdır ve biri birkaç gün boyunca kullanılabilir ve çok tasarruf etmenize yardımcı olur.para.

Ambalaj Listesi:

2.【Yıkanabilir Tasarım】 Karbon Fiber ısıtma yastığı USB şarjı kullandığından, katlanabilir ve su geçirmezdir, eşit şekilde ısınır ve yıkanabilir olduğundan, kullanımı çok uygundur.use.It kışın sıcak tutmak için ilk tercihtir.

4、Lütfen Dikkat: Bebekler, engelliler ve ısıya duyarlı olmayan kişilerin bu ürünü kullanması yasaktır.

1.【Eşleşen 5V 2A Güç Adaptörü】 Usb İsıtma Pedi Küçük, ısıtmanın istenen etkiyi elde etmesi için kışın size sıcak bir his vermesi için özel bir 5V2A güç adaptörü kullanır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1、Hızlı ısıtma: 5 V 2A güç adaptörü kullanın, böylece isıtma pedi istenen etkiyi elde edebilir.

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 10 * 20 cm / 3.94*7.87 in

5.【Geniş Uygulama Yelpazesi】 Usb şarjlı ısıtma yastığı yaygın olarak kullanıldığından, kızlar için sıcak tutmak için giysiler, yelekler, iç çamaşırlar ve diğer ısıtma için uygun olduğundan, karnı ısıtmak için adet döneminde de olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Isı koruma süresi: 6 Saat ve Altı
  • Malzeme: Pamuk

0 Bunun için yorumlar