Açık Bahçe Masa Örtüsü Ağır Su Geçirmez pinpon masası Kapak Toz Geçirmez Kapak Kapalı Veranda Bahçe Mobilyaları Kapağı

Açık Bahçe Masa Örtüsü Ağır Su Geçirmez pinpon masası Kapak Toz Geçirmez Kapak Kapalı Veranda Bahçe Mobilyaları Kapağı

(0 Yorumlar)
₺639.84 ₺358.40

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

ürün açıklaması

TÜM hava koşullarına karşı KORUMA: Masa tenisi masa örtümüz, iç ve dış mekan masa tenisi masanızı gün boyu koruyabilir.Masa tenisi masası örtüsü, masa tenisi masanızı toz, yağmur, kar, buz ve aşırı sıcaklıklardan korur.

l:165 * 70*185 cm/64.96*27.56*72.83 inç

Ürün adı: masa tenisi masa örtüsü

Temizlemesi kolay: Masa tenisi masası kapağının alt kısmı, kullanımı kolay bir ipli ile tasarlanmıştır. use.It ayrıca temizlenmesi çok kolaydır, sadece masa tenisi masa örtüsünün yüzeyini durulayın, ardından bir havluyla kurulayın ve serin bir yere koyun.

Malzeme: Oxford kumaş

Renk: siyah

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: Köşe kanepe kılıfı, kanepeyi kirlilikten ve aşınmadan etkili bir şekilde koruyabilen iyi yumuşaklık ve dayanıklılığa sahip yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır.

s:158*135*85*25cm/62.20*53.14*33.46*9.84 inç

Fermuar tasarımı: Fermuar tasarımı kullanımı kolaylaştırır, bir kişi katlanır masa tenisi masasını kolayca takabilir.

Boyut:

Rüzgar geçirmez FONKSİYON: Masa tenisi masası kapağının iki ayarlanabilir kayışı ve ayarlanabilir bir etek kordonu vardır, bu da masa tenisi masası kapağının masaya yakından oturmasını sağlar ve rüzgar tarafından üflenmesini önler.Ayarlanabilir kordon, kapağın piyasadaki tüm masa tenisi masalarına güvenli bir şekilde sabitlenmesini sağlar, böylece rüzgar veya yağmur konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

ürün açıklaması

1 * masa tenisi masa örtüsü

m:160*145 * 90 cm/62.99*57.09*35.43 inç

Ürün Ambalajı:

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tarz: Avrupa
  • Malzeme: Giysi

0 Bunun için yorumlar