Kablosuz Elektrikli Temizleme Fırçası USB Şarj Edilebilir Ev İşi Mutfak Bulaşık Yıkama Fırçası Küvet Karo Temizleme Fırçası

Kablosuz Elektrikli Temizleme Fırçası USB Şarj Edilebilir Ev İşi Mutfak Bulaşık Yıkama Fırçası Küvet Karo Temizleme Fırçası

(0 Yorumlar)
₺669.35 ₺394.86

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. Yüksek kaliteli güçlü yıkayıcı fırça, tozu, kiri, kömürleşmiş izleri vb. Temizlemek için yüksek verimliliğe sahiptir.

2. Otomatik fırça zamandan ve enerjiden tasarruf etmeye yardımcı olur.Sadece bir düğmeye basın ve fırça gövdesini basılı tutun, ardından temiz bir yer belirir.

Malzeme: plastik

Sevkiyat zamanı: Tüm ürün biz 3~8 hafta içi içinde nakliye olabilir, genellikle biz ambalaj ve sevkiyat için müşteri siparişleri zamanına göre, biz gemi önce malların kalitesini dikkatlice kontrol etmek gerekir, bu yüzden ele almak için biraz zaman ayırın.Takip numarası güncellemesi hakkında: Takip numaranız lojistik bilgisi değilse, binlerce parsel yabancı ülkelere gönderildiğinden, lojistik şirketleri lojistik bilgilerini güncellemedi, lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin, lütfen anlaşmazlığı doğrudan açmayın.Biz çözmek için ilk kez!Veya takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

4. Elde tutulan tasarım ve kablosuz kullanım, dar alanlarda bile çalışmayı kolaylaştırır corners.It kavraması kolaydır.

1 x Şarj kablosu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

3. İnsanlık tasarımı 3 değişim fırçası başlığı, farklı nesneler için uygun kirli ölü köşeleri etkili bir şekilde temizler.

Paket içeriği:

1 x Temizleme fırçası

5. Küvet, masa, lavabo, mutfak lavabosu, tuvalet, pencere camı vb. Temizlemek için kullanışlı güç yıkayıcı.

4 x yedek kafa

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

renk: Sarı / Siyah / Beyaz

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar