Seyahat Kampı Gereçler Organizatör Çantası Kamp Seyahat Çantası Mutfak Eşyaları İçin Yüksek Kapasiteli Ve Taşınabilir Seyahat Organizatör ızgara

Seyahat Kampı Gereçler Organizatör Çantası Kamp Seyahat Çantası Mutfak Eşyaları İçin Yüksek Kapasiteli Ve Taşınabilir Seyahat Organizatör ızgara

(0 Yorumlar)
₺546.86 ₺191.35

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boyutu: (yaklaşık.)33*23*6.5 cm/12.99*9.06*2.56 inç

Açık mutfak gereçlerinizi Askı Kampı Gereçler Düzenleyicimizle düzenleyin.Dayanıklı 600D Oxford kumaştan yapılmış, kolay taşınabilirlik için bir sap tasarımı ile birlikte gelir.Barbeküler için mükemmel, mutfak eşyalarınızı kolayca erişilebilir ve depolanabilir tutarak zamandan ve yerden tasarruf sağlar.

Ambalaj Listesi:

3.Çoklu Fonksiyonlar: Kamp Mutfak Eşyaları organizatörümüzle kamp deneyiminizi geliştirin!Çok yönlü depolama özelliğine sahip, mutfak kesicileri, makasları, dış mekan mutfak gereçlerini ve günlük ihtiyaçları saklayabilir.

1.Kullanımı Basit: Bu kamp mutfak eşyaları organizatörü, pişirme aletlerinizi kolayca saklamanızı ve bulmanızı sağlayan çok cepli ve çok bölmeli bir tasarıma sahiptir.Bölümlenmiş depolama ile kuru ve ıslak eşyaları ayırabilir, zamandan ve yerden tasarruf edebilirsiniz.

5.Su Geçirmezlik Kalitesi: Hem su geçirmez hem de yırtılmaya karşı dayanıklı 600D Oxford kumaştan üretilmiş kap düzenleyicimizle kamp malzemelerinizi güvende tutun.İnci pamuğu ve PE levha dolgusu, kapların çizilmelere, eziklere ve kire karşı korunması için yeterli yastıklama sağlar.

1 * Kamp Mutfak Eşyaları Düzenlemek

Kullanım Alanları: Açık mutfak eşyaları, makas, mutfak bıçakları ve diğer küçük aksesuarların depolanması için kullanılabilir

4.Rahatça Taşınır: Kamp Mutfak Eşyaları Düzenleyicimiz, taşıma kolaylığı için bir tutamak tasarımına sahiptir ve asılabilir anywhere.It tüm mutfak eşyalarınızı düzenli ve kolay erişilebilir tutarken masaüstü alanından tasarruf sağlar.

Malzeme: 600D Oxford kumaş + PE kurulu + inci pamuk + örgü

Ağırlık: yaklaşık 490g

2.Geniş Kullanım: Bu kamp mutfak eşyaları organizatörü, açık hava seyahati, barbekü, kamp ve more.It kompakt bir boyuta sahiptir 33*23*6.5 CM ve hafifliği yaklaşık 490g'dir, bu da taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

Adı: Kamp Mutfak Eşyaları Organizatör

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Naylon
  • Bölüm Adı: Üniseks

0 Bunun için yorumlar