Seyahat Kampı Gereçler Organizatör Çantası Kamp Seyahat Çantası Mutfak Eşyaları İçin Su Geçirmez Kamp Aracı Taşınabilir saklama çantası İçin

Seyahat Kampı Gereçler Organizatör Çantası Kamp Seyahat Çantası Mutfak Eşyaları İçin Su Geçirmez Kamp Aracı Taşınabilir saklama çantası İçin

(0 Yorumlar)
₺321.75 ₺225.30

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boyutu: (yaklaşık.)33*23*6.5 cm/12.99*9.06*2.56 inç

Açık mutfak gereçlerinizi Askı Kampı Gereçler Düzenleyicimizle düzenleyin.Dayanıklı 600D Oxford kumaştan yapılmış, kolay taşınabilirlik için bir sap tasarımı ile birlikte gelir.Barbeküler için mükemmel, mutfak eşyalarınızı kolayca erişilebilir ve depolanabilir tutarak zamandan ve yerden tasarruf sağlar.

Ambalaj Listesi:

3.Çok Amaçlı: Bu kamp mutfak eşyaları organizatörü sadece mutfak kesicilerini değil, aynı zamanda makasları, açık mutfak gereçlerini ve diğer günlük eşyaları da saklayabilir necessities.It farklı depolama ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve kamp deneyiminizi daha rahat ve keyifli hale getirebilir.

1.Çalışması kolay: Bu kamp mutfak eşyaları düzenleyicisinin çok cepli ve çok bölmeli tasarımı, pişirme malzemelerinizi saklamayı ve bulmayı kolaylaştırır.Depodaki kuru ve nemli nesneleri bölmelerle ayırabilirsiniz, bu da size zaman ve yer kazandırır.

5.İyi Su Geçirmezlik Yeteneği: Su geçirmez ve leke tutmaz 600D Oxford kumaştan yapılmış organizatörümüzle kamp ihtiyaçlarınızın iyi korunduğundan emin olun.İnci pamuk ve PE levha ile donatılmış, vitesinizi hasar ve çizilmelere karşı koruyabilir.

1 * Kamp Mutfak Eşyaları Düzenlemek

Kullanım Alanları: Açık mutfak eşyaları, makas, mutfak bıçakları ve diğer küçük aksesuarların depolanması için kullanılabilir

4.Uygun Taşıma: Kamp Mutfak Eşyaları Organizatörü, kolay taşınmayı sağlayan ve ağaçlara, çadırlara veya başka bir yere asılabilen sağlam bir tutamak ile birlikte gelir ve değerli masaüstü alanından tasarruf etmenize yardımcı olur.

Malzeme: 600D Oxford kumaş + PE kurulu + inci pamuk + örgü

Ağırlık: yaklaşık 490g

2.Geniş Uygulama yelpazesi: açık seyahat, BARBEKÜ, kamp, ve diğer kullanımlar için bu kamp mutfak eşyaları organizatör tüm vardır ideal.It küçük boyutları nedeniyle taşınabilir ve saklanması kolaydır (33*23*6.5 CM) ve hafif (yaklaşık 490g).

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

Adı: Kamp Mutfak Eşyaları Organizatör

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Naylon
  • Bölüm Adı: Üniseks

0 Bunun için yorumlar