4 adet Yeni 1EW63WS2AA PDC Park Sensörü Fit Dodge Jeep Chrysler İçin Yedek Ultrasonik

4 adet Yeni 1EW63WS2AA PDC Park Sensörü Fit Dodge Jeep Chrysler İçin Yedek Ultrasonik

(0 Yorumlar)
₺739.56 ₺517.73

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

●Lütfen açık artırma sona erdikten sonra 19 gün içinde ödemenizi yapın.

●Lütfen özel isteklerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) ödeme yaptığınızda veya bize mesaj gönderdiğinizde.

Bizimle iletişime geçin

Tanım

Öğelerinizin güvende olduğundan emin olmak için sıkı paketleme yapacağız.

Geri bildirim

●İade, alıcının ürünü aldıktan sonra 14 gün içinde kabul edilir.

●Biz sadece teyit sipariş gemi addresses.so lütfen sipariş adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun .lütfen bize tam adınızı ve telefon numaranızı söyleyin.

Ödeme Yöntemi

Nakliye ve teslimat

Gümrük vergileri

● Diğer Parça Numarası: 0263003786,0 263 003 786, 1EW63WS2 AA

● Ürün adı: PDC Park Sensörü

Uyarı: Parçanın aracınıza uyacağından %100 emin olmanın tek yolu orijinal parça numaranızı kontrol etmektir,ayrıca yerel satıcınızı arayabilir veya yardım için bana e-posta gönderebilirsiniz.

iade politikası

●Paypal , Cresit Kartı , Banka Havalesi ve www.sayaelektrik.com.tr'in desteklediği diğer ödemelerle ödeme kabul ediyoruz .

●Parça No. MİKTAR: 1EW63WS2AA

●Genellikle, sipariş ödemenizi tamamladıktan sonra 24 saat içinde takip numarasını gönderecek ve yükleyeceğiz.

Beş Yıldızlı Olumlu geri bildiriminizi çok takdir ediyoruz .Lütfen herhangi bir temas olmadan olumsuz veya nötr geribildirim bırakmayın.neden sorunu çözmek için dostça bir yol bulamıyorsunuz?İyi iletişimimizle herhangi bir sorunun çözülebileceğine inanıyorum.

Bazı ülkeler için,örneğin: Rusya, Arjantin ve Yunanistanmarka, Finlandiya, israil ve Brezilya, Yeni Zelanda.gümrükleme çok sıkı, müşterinin gümrükleme sürecinde işbirliği yapması gerekiyor ve herhangi bir vergi varsa, müşterinin bunu karşılaması gerekiyor.Teklif vermeden / satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

İyi ürün ve hizmet ile size hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.

●Yıllardır E-ticaret üzerinde çalışan deneyimli bir şirketiz.Müşteri memnuniyeti bizim 1 numaralı hedefimizdir.

Normalde,paket üzerinde daha düşük bir değeri işaretlemenize yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapabiliriz, eğer işe yaramazsa, lütfen satıcının sorumluluğunda olmadığını unutmayın.

Resim

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat :

●Herhangi bir sorunuz varsa ,lütfen önce bize e-posta göndermekten çekinmeyin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.Ayrıca bunu mümkün olan en geniş ölçüde çözmeye çalışacağız.iletişim olmadan sadece olumsuz geribildirim sorunu çözmek için yardım alamayabilir.

●Teslim süresi, Nakliye Taşıyıcısına, Gümrüklere ve varış yerinin gönderilmesine ve diğer faktörlere bağlıdır.

Birlikte daha fazlasını yaratıyoruz!

●Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası , iade nedeni ve www.sayaelektrik.com.tr kimliğinizi bize bildirmeniz gerekir .

●Nakliye sırasındaki Hasarlar veya Kayıplar, uygun taşıyıcı tarafından hasar/kayıp talepleri ile karşılanacaktır.Talep onaylanana kadar değiştirmeler gönderilmeyecektir.Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Öğenizi gönderdiğimizden itibaren 40 iş günü içinde almadıysanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede size yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağız,iletişim olmadan sadece olumsuz geribildirim sorunu çözmeye yardımcı olmaz.

  • Tip: Görülebilir
  • Üretici Parça Numarası: 1EW63WS2AA
  • Araba Üreticisi: Dodge Jeep Chrysler için
  • Model Adı: 1EW63WS2AA
  • Malzeme Türü: Standart
  • OSD Dili: Tay dili, Yunan, Arapça, Letonca, Hindi, Azeri, İspanyolca, Malayca, Haiti Kreolü, Urduca Hindistan, Boole metni (Hollandaca Güney Afrika), İzlandaca, italyan, Japonca, İrlandalı, Gürcüce, Belarusça, Çince (Geleneksel), Rumence, Bulgar, Katalanca, Macarca, Arnavutça, Makedonca, Çince (Basitleştirilmiş), Vietnamca, İsveççe, Koreli, Ukraynaca, Endonezya, Hırvatça, Fransız, İspanya'nın Bask'ı, Danca, Alman, Norveçli, İbranice, Fince, Türk, Filipinli, Ermenice, Rus, Portekizce, Yidiş, Litvanca, Rusya, Galce, Galicia, Sırpça, Polonyalı, Slovakça, Çek, Svahili, Hollandalı, İngilizce, Slovence, Latince, Maltaca, Pers, Estonca
  • Diğer Parça Numarası: 0263003786, 0 263 003 786, 1EW63WS2 AA
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Konuşma Aralığı: 1-1.5
  • Marka Adı: SORGUM

Etiketler: park sensörü fit.

0 Bunun için yorumlar