Evrensel X94 Araba Head Up Ekran Dijital İnklinometre GPS eğim ölçer Seviye Göstergesi Eğim Göstergesi araç elektroniği Aksesuarları

Evrensel X94 Araba Head Up Ekran Dijital İnklinometre GPS eğim ölçer Seviye Göstergesi Eğim Göstergesi araç elektroniği Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺571.17 ₺479.73

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Not:

*Malzeme: ABS

*100 % Brand New, yüksek Kalite

* Off-road için uyarlanmış: dahili çok eksenli jiroskop, hangi pitch ve rulo açıları ölçebilirsiniz vehicle.It ayrıca, sürücüler için güvenli eskort sağlamak için güvenlik alarmı istemleriyle donatılmıştır ve bu da onu arazi maceraları için mükemmel bir ortak haline getirir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Belirleme:

1 * X94 GPS araç dijital inklinometre ev sahibi

*Otomatik ışık sensörü: X94 araba dijital inklinometresi, ekran parlaklığını mevcut ortam ışığı seviyesine göre otomatik olarak ayarlayan ve sürücüye rahat bir görsel deneyim getiren yerleşik bir ışık sensörüne sahiptir.

1 * Kullanım Kılavuzu

* Marka yeni, yüksek kaliteli

*Renk: Siyah

* Alarm Sistemi ve Yaygın Olarak Uygulanabilir: Aracın eğim veya eğim açısı 40 dereceyi aştığında, güvenli sürüşü sağlamak için alarm çalar.Tüm araçlarla uyumlu, kamyonetler, kamyonlar, otobüsler, sedanlar, SUV'lar, SUV'lar ve diğer araçlarla mükemmel uyumludur.

1 * Güç Kablosu

Komple makine listesi:

Özellikler:

* Sürüş modu seçimi: X94 araba dijital inklinometresi, sürüş durumuna göre seçilebilen farklı hassasiyet seviyelerine sahip iki dahili inklinometreye sahiptir.

* Uygulanabilir modeller: Evrensel ürünler

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Hayırname_null
  • Kablolu veya Kablosuz: Tel

Etiketler: araba head up display dijital inklinometre.

0 Bunun için yorumlar