PVC Golf Çantası yağmur kılıfı Saydam Golf Çantası Su Geçirmez Kapak Fermuarlı Golf Kutup çanta kılıfı Taşınabilir Açık Golf Malzemeleri

PVC Golf Çantası yağmur kılıfı Saydam Golf Çantası Su Geçirmez Kapak Fermuarlı Golf Kutup çanta kılıfı Taşınabilir Açık Golf Malzemeleri

(0 Yorumlar)
₺111.11 ₺77.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Belirleme:

3.Pürüzsüz fermuar tasarımı: Üst kısım, golf çantalarına ve kulüplere kolay erişim için fermuarlı olarak tasarlanmıştır.Metal fermuar çok dokulu, pürüzsüz ve aşınmaya dayanıklıdır, kullanımı kolaydır ve hareket etmez.Golf tutkunları için tasarlanmış golf çantası bakımı.

Kategori: Standart Top Paketi

Model Numarası: Golf Çantası yağmur kılıfı

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

1 x Golf Çantası Koruyucu

Boyutu: 118 * 64 cm/46.46 * 25.2 inç

Not:

Özellikler:

Ağırlık: Yaklaşık 300g

Bölüm Adı: Unisex

5. İyi korunmuş: Bu golf çantası yağmur kılıfı, çantanızın ve sopalarınızın yağmurda ıslanmasını önlemek ve çantanızı ve sopalarınızı kuru tutmak için iyi yağmur ve toz koruması sağlar.Çoğu golf çantasına ve arabasına uyar.

1. Golf çantası yağmur kılıfı: Golf arabası çantası için yüksek kaliteli tam boy yağmur kılıfı.Genişletilmiş boyut 118 * 64 cm'dir.Hafif golf arabası çantası yağmurluğu, çantanın ceplerine ve kulüplerine tamamen sıkıştırılabilir.

2. Dayanıklı PVC malzeme: Yüksek kaliteli PVC malzemeden yapılmış, aşınmaya dayanıklı, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.Su geçirmez, toz geçirmez, UV ışınlarına dayanıklı, anti-statik, tüm hava koşullarına karşı koruma, uzun süreli kullanıma dayanabilir ve dişlileri ve kulüpleri yağışlı havalarda kurumasını önleyebilir.

Menşei: Anakara Çin

PVC Golf Çantası Koruyucu Toz Geçirmez yağmurluk Golf Çantaları için İtme Arabaları Taşınabilir Golf Çantası Hood Yağmur Kalkanı Açık Spor Malzemeleri

4. Güçlü Vel cro: Vel cro tasarımı ile daha sıkı ve sökülmesi kolaydır.Çanta ve kulüplere kolay erişime sahip hafif ve taşınabilir golf çantası yağmurluk.Fermuar ve Vel cro kombinasyonu çantanıza kolayca sığar ve golf sopası koruması sağlar.

Malzeme: PVC

  • Spor türü: Golf
  • CN: Guangdong
  • Bölüm Adı: Üniseks
  • Marka Adı: MOJOYCE
  • Malzeme: PVC
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: golf çantası yağmur kılıfı
  • Kategori: Standart Top Paketi

Etiketler: golf çantası yağmur kılıfı su geçirmez, pvc golf direği çantası kapağı, pvc golf malzemeleri, pvc yağmur kapağı.

0 Bunun için yorumlar