Golf soğutucu çanta Yalıtımlı Golf bira kılıfı Golf Bira Soğutucu Tutar 6 Kutu İçecek Gizli Golf Soğutucu Golf Aksesuarları

Golf soğutucu çanta Yalıtımlı Golf bira kılıfı Golf Bira Soğutucu Tutar 6 Kutu İçecek Gizli Golf Soğutucu Golf Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺419.16 ₺293.40

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mermi Noktaları:

Malzeme: Oxford kumaş / alüminyum folyo

Boyut: 6. 30x2. 76x16. 14in(16x7x41 cm)

5、Geniş kullanım: Golf Çantası Bira soğutucu Kılıfımız barbeküler, spor etkinlikleri, aile piknikleri, doğum günü partileri, golf, kamp ve daha fazlası için mükemmeldir.Sadece golf çantanıza koyun ve içeceklerinizi saatlerce soğuk tutun.

1、Çevre Dostu Oxford kumaş: Bu golf soğutucu çanta, içeceklerinizi ısıdan etkili bir şekilde izole edebilen alüminyum folyo ile kaplanmıştır.Su geçirmez ve dayanıklı yüzeyler, sağlam ve çevre dostu Oxford kumaştan yapılmıştır.

Ambalaj listesi:

3、Büyük golf arkadaşı: 9 veya 18 delik oynuyor olsanız da, bu golf çantası soğutucusu içeceklerinizi soğuk tutacak ve refreshing.It golf için özel olarak tasarlanmıştır ve stand-up çantalar, tekerlekli çantalar, Pazar çantaları ve daha fazlası dahil olmak üzere hemen hemen tüm golf çantaları türleri ve stilleri için uygundur.

4、Soğuk tutun: Su, bira, atıştırmalık veya başka içecekler getirmek isteyip istemediğinize bakılmaksızın, bu golf çantası soğutucusu onları soğuk tutar hours.It kullanılmadığı zaman kolay saklama için de katlanabilir.

1 x Golf Çantası Coole

Özellikler:

2、Ayarlanabilir omuz askısı: Bu geniş ve dayanıklı soğutucu ile içeceklerinizi soğutulmuş ve kursta tadını çıkarmaya hazır tutun bag.It kolay taşıma için paslanmaz çelik tokalı ayarlanabilir bir omuz askısına sahiptir ve 12 oz soda tenekesine, biraya veya iki şarap şişesine sığabilir.

  • Bölüm Adı: Üniseks
  • Malzeme: Naylon
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar