Minipresso NS2 Taşınabilir Espresso makinesi, Yeni Nesil Minipresso NS, Elle Çalıştırılan Kahve Makinesi ile Uyumlu N

Minipresso NS2 Taşınabilir Espresso makinesi, Yeni Nesil Minipresso NS, Elle Çalıştırılan Kahve Makinesi ile Uyumlu N

(0 Yorumlar)
₺11 031.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ekstra Kompakt-Şaşırtıcı derecede küçük olan Minipresso NS2, önceki nesle(Minipresso NS) göre 5 cm daha kısadır.Tam entegre su deposu hazırlama adımlarını basitleştirir ve eklenen damlama tepsisi karışıklığı denklemin dışında tutar.

Tutarlı Zengin Crema Espresso-Nespresso * Orijinal kahve kapsülleri ile uyumlu, kolay hazırlık, güçlü ekstraksiyon ve hızlı temizlik sağlar.Minipresso NS2 ile gittiğiniz her yerde mükemmel hazırlanmış en sevdiğiniz kahvenin tadını çıkarın.Orijinal olmayan bazı kapsüller makinelerimizle iyi çalışmayabilir.Filtre kağıdı membranlı kapsüller uyumlu değildir.

Ürünlerimizle veya yardımlarımızla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin .Size zamanında cevap vereceğiz ve size tatmin edici bir çözüm sunacağız.

Fransız ve Çevre Dostu Tasarım-Zarafeti ve rahatlığı şaşırtıcı derecede zarif ve son derece kompakt bir tasarımda birleştiren yeni en iyi kapsül espresso makinemiz Minipresso NS2 ile her gününüzü zenginleştirin.Buğdaydan oluşan polimerlerle sürdürülebilir bir şekilde tasarlanan Minipresso NS2 konsepti, daha yeşil bir yapıya doğru atılmış bir adımdır .

Elle Çalıştırılan-Elektrik yok, pil gerektirmez.Su haznesine sıcak su ekleyin.Cömert krema ile lezzetli espressoyu basınçlandırmak ve çıkarmak için pistonun hareket konumundan ve birkaç vuruştan kilidini açın.

  • Kapasite (Fincan): 5 su bardağı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Hayırname_null

0 Bunun için yorumlar