En Çok Satan Spatula 10 ADET Paslanmaz çelik laboratuvar kaşığı Mini Kepçe Hızlı Jel Kap Hap Doldurma Makinesi

En Çok Satan Spatula 10 ADET Paslanmaz çelik laboratuvar kaşığı Mini Kepçe Hızlı Jel Kap Hap Doldurma Makinesi

(0 Yorumlar)
₺53.63 ₺31.63

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Mağazamıza hoşgeldiniz.

Ürünlerimiz uygun fiyatlara ve kaliteye sahiptir.Dropshipping ve toptan satışı destekliyoruz .Bizimle uzun süre çalışmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve size çok uygun bir fiyat vereceğiz.Saygılarımla!

Paket içeriği: Bilim adamları veya az miktarda tozla çalışan insanlar için pratik bir araç olan 10 adet spatula alacaksınız.Yeterli miktar farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: spatula paslanmaz çelikten yapılmıştır,paslanması veya deforme olması kolay değildir,bu da onları çok çeşitli bileşiklerle kullanım için mükemmel kılar ve size uzun süre hizmet eder.

Paket içeriği:

10 * spatula

: U şekli ve üçgen mini kepçeler,farklı boyuttaki kapsülleri doldurabilir, laboratuarda,bilimsel ve diğer durumlarda birçok kullanım için size daha fazla kolaylık sağlayabilecek güzel bir ölçüm araçları seti.

Renk: gümüş

Malzeme: paslanmaz çelik

Saklanması ve temizlenmesi kolaydır: Bu kepçeler,tozları ve jel kapak dolgusunu toplamak için uygundur,sapı kolayca kavrar, ayrıca yıkayarak temizlemeniz ve ardından evinizde rahatça saklamanız da kolaydır.

Boyutu: 7 cm uzunluğu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Atıkları azaltın: atıkları azaltmaya ve saf ve kaliteli malzemeleri korumaya yardımcı olun.

  • Kapasite (l): Diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: FGHGF'NIN sohbeti

0 Bunun için yorumlar