4G SIM kart WIFI yönlendirici renkli lcd ekran LTE 4G modem Hotspot RJ45 kablosuz yönlendirici 4G CPE 12 V/5 V güç taşınabilir WıFı

4G SIM kart WIFI yönlendirici renkli lcd ekran LTE 4G modem Hotspot RJ45 kablosuz yönlendirici 4G CPE 12 V/5 V güç taşınabilir WıFı

(0 Yorumlar)
₺1 560.92 ₺936.51

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

https://www.frequencycheck.com/countries

Amerika ülkeleri 8-15days .

Bir RJ45 WAN/LAN

PAKETTE NE VAR

12 V güç adaptörü x 1

NAKLİYE SÜRESİ VE İZLEME

Avrupa versiyonu(AB)

Ama bazen daha uzun sürer , ülkenizin gümrük politikasına bağlıdır .Daha hızlı ekspres teslimat kullanmak istiyorsanız, düzenlemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz .

4G: B1/3/5/7/8/20/38/40/41

Asya ülkeleri 5-7 gün .

Ve hem 12V1A hem de 5V1A güç girişini destekler. böylece powerbank veya araba USB gücü ile sahada kullanabilirsiniz, iç mekan elektrik kaynağı ile sınırlı değildir .Harika bir taşınabilir masaüstü WiFi yönlendirici !

ağ kablosu x 1

Frekans bantlarını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz ,

Amerikan versiyonu (ABD) :

3G:B2 / B5

1.4G yönlendiricimiz yalnızca evrensel sıradan SIM kartları destekler .Bazı kilitli SIM kartlar için , operatörlerin wifi yönlendiricilerinde çalışmasına izin vermeyen veya yalnızca yetkili cihazlarında çalışmasına izin veren sözleşmeli SIM kartlar .Bu ürün çalışamaz,yerel 4G ağına bağlı olduğunu görebilirsiniz, ancak internet servisini kullanmanıza izin verilmez . (SIM kartınız internete erişemiyorsa, lütfen panik yapmayın .genellikle başka bir operatörün evrensel SIM kartını değiştirirsiniz, o zaman çalışır .Veya yardım için bizimle iletişime geçebilirsiniz .)

4G LTE : B2/B4/B5/B12/B17 / B28 / B66

bu cihaz yüksek hızlı 4G LTE WiFi erişimi sağlar, 10 WiFi kullanıcısını destekler ve bir RJ45 WAN/LAN bağlantı noktasına sahiptir .Ayrıca sıradan Ethernet kablosuz yönlendirici olarak da çalışabilir .

hediye kutusu 1

(ABD, Şili, Kanada, Meksika, Arjantin, Bolivya, Kolombiya, Venezuela, Ekvador, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Panama, Peru, Uruguay, Paraguay, Dominika gibi )

Yönlendiricinin 4G yonga seti üst kapasitesi 150M'DİR ve 4G baz istasyonunun teorik üst hızı da 150M'DİR .ancak 4G baz istasyonu , bir kullanıcıya tam 150M bant genişliği ve 4G sinyal gücü vermek yerine aynı anda birçok 4G kullanıcısına hizmet sunarken , SIM kart sınırlaması ve ortamı da ağ hızını etkileyecektir .

İngilizce sistem dilleri

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

ÜRÜN TANITIMI

Amerikan versiyonu çoğu Amerika ülkesinde çalışır .

Ülkeniz aşağıdaki listede ise, yönlendiriciyi doğrudan sipariş edebilir veya yönlendiricinin ülkeniz için uygun olup olmadığını bize danışabilirsiniz .

Biz fabrika mağazasıyız, 10 yılı aşkın bir süredir dünya çapında 4G Wi-Fi yönlendiricileri satıyoruz.toptan sipariş ve özelleştirme sipariş açığız.İthalatçılar en iyi fiyat ve kategoriyi elde etmek için bizimle iletişime geçebilirler !

Destek 10 WiFi kullanıcıları

manuel kitap x 1

AB versiyonu Avrupa , Asya ,Afrika ,orta doğu ve Brezilya'da çalışır .

2.4G hızı hakkında bilgi. Pratik günlük kullanımda, 4G WiFi yönlendirici genellikle WiFi kullanıcıları için 1-20 M/s indirme hızı sağlar .Sıradan kullanıcıların video izlemesi ,oyun oynaması vb .Sorunsuz bir şekilde yeterlidir.

Bazı cahil kullanıcılar en yüksek teorik hıza istekliyse ve ağ hızını test etmek için yanlış uygulama veya yazılım kullanmayı seviyorsa, lütfen satın almayın .piyasadaki hiçbir ürün bu gereksinimleri karşılamaz .Teşekkürler.

Parselleri göndermek için güvenli izlenebilir nakliye yöntemleri kullanıyoruz .aşağıda farklı ülkeler için tahmini teslim süresi :

bölgenizde hangi frekans bantlarının mevcut olduğundan emin değilseniz, bize de danışabilirsiniz .

Bu wifi yönlendirici hem 3G hem de 4G ağlarını destekler.

Güç girişi :12V1A ( paketteki şarj cihazı ) / 5V1A(powerbank ile dış mekanda veya seyahatte çalışabilir )

* Paket SIM kart içermez, kullanıcının bu cihazı kullanmak için yerel operatörlerden bir SIM kart satın alması gerekir .

Bu bir masaüstü 4G LTE wifi router , renkli LCD ekran ile, RJ45 port X 1 , destek 10 WiFi kullanıcıları, kullanım Mikro SIM kart (Nano SIM ile uyumlu).

Brezilya, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Kuveyt ve diğer Afrika, Asya ülkeleri

3.Web sitemizde gördüğünüz tam olarak aynı cihazı kesinlikle teslim ediyoruz, ancak bazen model adı, el kitabı ve kutuda bazı paket farklılıkları olabilir .Lütfen gerçek ürüne bakın.Teşekkürler

4G SIM kart yuvası ( Mikro boyut )

Tablet, Dizüstü bilgisayar, bilgisayar, Mac kitaplar, cep telefonları ve farklı Wİ-Fİ cihazları internete erişmek için 4G WiFi yönlendiricisine bağlanabilir

4G LTE WIFI yönlendirici (CPE) x 1

Aşağıda frekans versiyonlarını sunuyoruz :

Avrupa ülkeleri 5-12 gün .

Amerika Birleşik Devletleri 7-12 gün .

Rusya, ispanya, Ukrayna, Fransa, Belarus, Polonya, Almanya, italya, Portekiz, İNGİLTERE, irlanda, isviçre, Finlandiya, isveç, Norveç, izlanda, Danimarka, Letonya, Litvanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Avusturya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Arnavutluk, Yunanistan, Slovenya, Hırvatistan;

Kore, israil, Kazakistan, Japonya, Tayland, Türkiye, Malezya, Singapur, Azerbaycan, Gürcistan, Avustralya;

  • LAN Bağlantı Noktaları: 1
  • Maks. LAN Veri Hızı: 300Mbps
  • 2.4 G Wi-Fi İletim Hızı: 300 Mbps
  • Paket: Evet
  • Standartlar ve Protokoller: Kablosuz 802.11 g
  • Kaynak: Anakara Çin
  • USB Arabirimlerinin Sayısı: 1 x USB 2.0
  • Modem Fonksiyonu ile: No
  • Kablolu Aktarım Hızı: 10 / 100Mbps
  • Marka Adı: HOSAYA'NIN
  • WAN Bağlantı Noktaları: 1x10 / 100 Mbps
  • 5G Wi-Fi İletim Hızı: Hiçbiri
  • Tip: Kablosuz

0 Bunun için yorumlar