4G Kablosuz WİFİ yönlendirici 4G Yönlendirici MİFİ Cep Hotspot Taşınabilir Mobil WİFİ LR311

4G Kablosuz WİFİ yönlendirici 4G Yönlendirici MİFİ Cep Hotspot Taşınabilir Mobil WİFİ LR311

(0 Yorumlar)
₺813.06 ₺504.04

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

küçük boyutlu cep WiFi Hotspot

1 x Kablosuz wıfı yönlendirici

farkına varmak :

bu cihaz yüksek hızlı 4G LTE WiFi sağlar

(rusya, ispanya, Ukrayna, Fransa, Belarus, Polonya, Almanya, italya, portekiz, ingiltere, irlanda, isviçre, finlandiya, isveç, Norveç, izlanda, Danimarka, Letonya, litvanya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Avusturya, Hollanda, Belçika, Lüksemburg,romanya, bulgaristan, Sırbistan, Arnavutluk, Yunanistan, Slovenya, Hırvatistan;

Avrupa versiyonu Asya, Afrika ve orta doğu'nun birçok bölgesinde de çalışır .

Bazı cahil kullanıcılar en yüksek teorik hıza istekliyse ve ağ hızını test etmek için yanlış uygulama veya yazılım kullanmayı seviyorsa, lütfen satın almayın .piyasadaki hiçbir ürün bu gereksinimleri karşılamaz .Teşekkürler.

2.4G hızı hakkında bilgi. Pratik günlük kullanımda, 4G WiFi yönlendirici genellikle WiFi kullanıcıları için 1-20 M/s indirme hızı sağlar .Sıradan kullanıcıların video izlemesi ,oyun oynaması vb .Sorunsuz bir şekilde yeterlidir.

3G:B1 / B8

4G Kablosuz WİFİ yönlendirici 4G Yönlendirici MİFİ Cep Hotspot Taşınabilir Mobil WİFİ LR311

erişim, 10 WiFi kullanıcısını destekler .Kullanıcılar 4G SIM kart takın, otomatik olarak İnternet wifi sağlayacaktır .her yerde kullanımı ve taşınması kolaydır .

Bu MİFİ SIM kart içermez, kullanıcıların bu cihazı kullanmak için yerel operatörlerden bir SIM kart satın almaları gerekir .

malzeme: plastik

Bu wifi yönlendirici hem 3G hem de 4G ağlarını destekler.

4G LTE : B1/B3/B7/B8/B20 / B38 / B39 / 40/41

Paket içeriği:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

renk: Beyaz

Brezilya ve diğer Afrika, Asya ülkeleri )

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

10 Adede kadar WiFi kullanıcısı

Kore, Japonya, israil, Türkiye, Malezya, Singapur, Azerbaycan, Gürcistan, Avustralya, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Pakistan, Kuveyt;

Avrupa versiyonu(AB) :

Yüksek hızlı LTE Yonga Seti, Destek TDD-LTE / FDD-LTE / UMTS / ağlar

Yönlendiricinin 4G yonga seti üst kapasitesi 150M'DİR ve 4G baz istasyonunun teorik üst hızı da 150M'DİR .ancak 4G baz istasyonu , bir kullanıcıya tam 150M bant genişliği ve 4G sinyal gücü vermek yerine aynı anda birçok 4G kullanıcısına hizmet sunarken , SIM kart sınırlaması ve ortamı da ağ hızını etkileyecektir .

1.4G yönlendiricimiz / modemimiz yalnızca evrensel sıradan SIM kartları destekler .Bazı kilitli SIM kartlar için , operatörlerin wifi yönlendiricilerinde kullanmasına izin vermeyen veya yalnızca yetkili cihazlarında kullanmasına izin veren sözleşmeli SIM kartlar .Bu ürün çalışmayabilir. (SIM kartınız internete erişemiyorsa, lütfen panik yapmayın .genellikle başka bir operatörün evrensel SIM kartını değiştirirsiniz, o zaman çalışır .Veya yardım için bizimle iletişime geçebilirsiniz .)

Tablet, Dizüstü bilgisayar, bilgisayar, Mac kitaplar, cep telefonları ve farklı Wİ-Fİ cihazları internete erişmek için 4G WiFi yönlendiriciye bağlanabilir .

2100 mAh pil

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Maiwo
  • Tip: Kablosuz
  • Modem Fonksiyonu ile: No

0 Bunun için yorumlar