Vapur Standı Tutucu Katlanır El Kurutma Rafı Kendinden Yapışkanlı kıyafet buharlayıcı Organizatör Oteller Ve Ev İçin Giyim Araçları

Vapur Standı Tutucu Katlanır El Kurutma Rafı Kendinden Yapışkanlı kıyafet buharlayıcı Organizatör Oteller Ve Ev İçin Giyim Araçları

(0 Yorumlar)
₺708.70 ₺354.35

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Hafif ve Saklaması Kolay: Ürün sadece 0,6 kg/1,3 lbs ağırlığındadır, böylece kolayca taşıyabilirsiniz.Kullandıktan sonra sökmenize gerek yok, sadece askıyı katlayın ve bir kenara koyun.

2. Malzeme: alüminyum alaşım

Paket Boyutu: (yaklaşık.)46 * 13 * 14 cm/18.11*5.12*5.51 inç

1. Adı: kıyafet buharlayıcı Standı

3. Sorunsuz Ütülemenin keyfini Çıkarın: Vapur standı, giysilerinizi yatay ve dikey olarak 360 derece ütülemenizi sağlayan kavisli bir tasarıma sahiptir.Dönebilen askı, kumaşa zarar vermeden çok açılı ütüleme ihtiyaçlarını karşılamanızı sağlar.

Ambalaj Listesi:

Not:

1. Kalınlaştırılmış Alüminyum Alaşımı: Kalınlaştırılmış alüminyum alaşımından yapılmış bir çubukla, bu vapur giysi anlamına gelir dayanıklıdır ve daha güçlü bir yük taşıma kapasitesine sahiptir capacity.It ayrıca deformasyona ve paslanmaya karşı dayanıklıdır.Alt kısım, stabilite ve dengeyi sağlamak için dört köşeli bir destek tasarımını benimser.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Mermi Noktaları:

3. Ürün Boyutu: 160 cm'ye kadar

Belirleme:

Kıyafet buharlayıcı Raf *1

5. Kullanılacak Sahneler: Otellere seyahat ediyor, evlerde kalıyor, giyim fabrikalarında çalışıyor veya giyim mağazaları işletiyor olsanız da, bu vapur standı giysilerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde buharlamanıza yardımcı olabilir.Kullanılacak Sahneler: Otellere seyahat ediyor, evlerde kalıyor, giyim fabrikalarında çalışıyor veya giyim mağazaları işletiyor olsanız da, bu vapur standı giysilerinizi kolayca ve hızlı bir şekilde buharlamanıza yardımcı olabilir.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

Tanım:

Bu kıyafet buharlayıcı rafı, kolay olmayan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır deform.It giysilerinizi farklı açılardan buharlamanızı sağlayan dönebilen bir askıya sahiptir.Toplam maksimum yükseklik, çeşitli uzunluklarda giysileri barındırabilen 63 inç/160 cm'dir.Ürün sadece 0,6 kg/1,3 lbs ağırlığındadır, bu da taşınmasını ve saklanmasını kolaylaştırır.Bu kıyafet buharlayıcı raf, giyim fabrikaları, ev kullanımı veya seyahat için idealdir.

2. Ayarlanabilir Yükseklik: Vapur standı, farklı giysi türlerini buharda pişirmek için en uygun yüksekliği seçmenize olanak tanıyan 63 inç/160 cm'ye kadar uzatılabilen teleskopik bir çubuğa sahiptir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar