Restoran Garson Para Cebi Para kılıf çanta Ayarlanabilir Kemer İle bel kayışı Ziyaretçi Defteri Cafe Önlük cep düzenleyici

Restoran Garson Para Cebi Para kılıf çanta Ayarlanabilir Kemer İle bel kayışı Ziyaretçi Defteri Cafe Önlük cep düzenleyici

(0 Yorumlar)
₺419.36 ₺209.68

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Belirleme:

1 * Restoran Önlük Para Kılıfı Çanta

1.Tuval Restoran Önlük Para Kılıfı Çanta kolaydır clean.It kolay yırtılmaz ve uzun ömürlüdür life.It telsiz, ped, kalem, kasiyer klipsi, cep telefonu, nakit, bilet, mini el feneri ve daha fazlasını tutabilir.

1.Üst Sınıf Kalite: Bu Siyah 5 cepli Önlük Para Çantası, yüksek kaliteli ve son derece dayanıklı tuvalden yapılmıştır.Bu özel malzemelerle, para çantası torbasının temizlenmesi kolaydır, kolayca yırtılmaz ve zaman testine dayanması garanti edilir!

3.Malzeme: tuval

3.Geniş Uygulama Yelpazesi: Tuval Restoran Önlüğü Cep Düzenleyici, telsizler, pedler, kalemler, kasiyer klipsleri, cep telefonları, nakit, biletler, mini el fenerleri ve daha fazlasını tutabilir.

2.Ayarlanabilir Bel Kemeri: Para Çantası Çantası, gösterildiği gibi L 10,03 x G 8,07 inç boyutlarındadır.Piyasadaki benzer ürünlerden farklı olarak tokalı ayarlanabilir bel kemeri, toplam uzunluğu 51 olan geliştirilmiş bir bedenle tasarlanmıştır inches.It tamamen ayarlanabilir ve çoğu bele uyması garanti edilir!

2.Renk: siyah

5.Uygun fiyatlı Ürün: Paket içerir 1* Garson Önlük Para kılıf çanta (5 cepler ile, 4 ön cepler, ve 1 arka cep).para çantası çantası restoranlar, ktv'ler, internet kafeler, barlar, kafeler, diskotekler vb.İçin uygundur.

Ambalaj Listesi:

4.Eller Serbest Bir Çözüm: Önlük Cep Düzenleyici, restoran görevlerini daha verimli bir şekilde yerine getirmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.Mükemmel hizmet için ihtiyacınız olan her şey yanınızda side.It düzenli kalmanıza yardımcı olacak her şeyi tutar, böylece ihtiyacınız olduğunda ihtiyacınız olanı nerede bulacağınızı her zaman bilirsiniz.

4.Boyutu: yaklaşık 10 * 8.25 inç

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Mermi Noktaları:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farklılıkları vardır, lütfen anlayın.

Tanım:

Not:

  • Tarz: Modern Tarz
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar