Elektrikli ısıtıcı Salınımlı elektrikli ısıtıcılar Taşınabilir elektrikli ısıtıcı 1400W PTC seramik ısıtıcı fanı Ev Ofis için

Elektrikli ısıtıcı Salınımlı elektrikli ısıtıcılar Taşınabilir elektrikli ısıtıcı 1400W PTC seramik ısıtıcı fanı Ev Ofis için

(0 Yorumlar)
₺585.63 ₺374.80

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Anahtar Tipi: Düğme Tipi

Mermi Noktaları:

3. Düşük dereceli 600 W; yüksek dereceli 1200 W; fan dişli 1400 W

6. Döküm anahtarı

Ambalaj listesi: Elektrikli ısıtıcı * 1 adet

Ürün Kullanım Kılavuzu *1 adet

5、Ayarlanabilir ızgara tasarımı: 35° - 40° ayarlanabilir panjurlar (yukarı/aşağı) ve 90° salıncak (sol ve sağ) ile Seramik alanımızın rüzgar yönünü kolayca kontrol edebilirsiniz Heater.It ısıyı geniş bir alana aktarabilir.

1. Mekanik anahtar

1、0-24 saat zamanlayıcı tasarımı: Elektrikli ısıtıcı 0-24 saat zamanlayıcı ayarlayabilir.Süre dolduğunda, sıcak ve güvenli bir yaşam ortamı sağlamak için ısıtıcı otomatik olarak kapanacaktır.

Şartname: Malzeme: ABS + elektronik bileşenler

2、Ayarlanabilir Termostat: Alan ısıtıcımız enerji tasarrufu için ayarlanabilir bir termostat ile tasarlanmıştır.Termostatı 17°C - 37°arasında ayarlayabilirsiniz C.To ayarladığınız sıcaklığı koruyun, ısıtıcı oda sıcaklığına bağlı olarak otomatik olarak açılır veya kapanır.

3、Çoklu Güvenlik Koruması: Masa ısıtıcı fanımız aşırı ısınma koruması, PTC seramik teknolojisi ve yüksek kaliteli alev geciktirici malzeme ile tasarlanmıştır, radyatör dayanıklıdır ve safe.So çocuklar tarafından kullanılsa bile, güvenliklerini iyi koruyabilir.

5, aşırı ısınma koruması otomatik sıfırlama

7, deri kolu

Kafayı yaklaşık 4,90 derece sallayın

2. Yüksek sıcaklık sayfası PTC ısıtma, hava çıkış sıcaklığı 140 dereceye ulaşabilir

4、Üç saniyede hızlı ısıtma: Alan ısıtıcı fanı çok ısınır fast.It bütün evi çabucak ısıtabilir.Renkleri çok yönlüdür ve herhangi bir dekorasyon stiline kolayca uyarlanabilir.

Boyutu: yaklaşık 16 * 16 * 28 cm/6.2*6.2*11 inç

Açıklama: Hız dişli: üçüncü vites

Uygulanabilir alan: 21-30㎡

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar