Veranda gölgeliği Veranda Mobilya Kapakları Su Geçirmez Su Geçirmez Sızdırmazlık El Sanatları İyi Koruma Yırtılmaya Dayanıklı Oxford Toz Geçirmez

Veranda gölgeliği Veranda Mobilya Kapakları Su Geçirmez Su Geçirmez Sızdırmazlık El Sanatları İyi Koruma Yırtılmaya Dayanıklı Oxford Toz Geçirmez

(0 Yorumlar)
₺757.70 ₺530.46

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Kurulumu Kolay: Veranda masası Kapağımız, kurulumu ve sökülmesi kolay bir tasarıma sahiptir, bu da kullanımı ve saklanması kolay ve kullanışlı hale getirir.

Notlar:

Ürün Listesi:

2. Dış Mekan Masa Örtüsü, mükemmel su geçirmezlik performansına ve iyi yüksek sıcaklık direncine sahip, kalınlaştırılmış su geçirmez PVC kaplamalı ve anti-UV kaplamalı ağır hizmet tipi Oxford kumaştan yapılmıştır.

5.Çeşitli Fonksiyonlar: Dış Mekan Mobilyaları Kapağı sadece yakacak odun kütüğü rafı için değil, aynı zamanda toz ve nemden korunması gereken diğer öğeler içindir.Eski mobilyalar, ahşap tren veya başka herhangi bir şey için kullanabilirsiniz.

Malzeme: Oxford kumaş

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün Adı: Açık Masa Örtüsü

2.Sürdürülebilir Kullanım: Bu veranda örtüsü, mobilyalarınızın korunmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlayan güçlü ve yırtılmaya karşı dayanıklı bir kumaş olan Oxford malzemeden üretilmiştir.

1. Dış mekan mobilyalarınızı bu masa ve sandalye kılıfı ile koruyun.Yırtılmaya karşı dayanıklı malzemeden yapılmış, pürüzsüz bir görünüme sahiptir ve saklanması kolaydır.Çoğu masa ve sandalyeye uyar.Şimdi sipariş verin ve verandanızın tadını çıkarın!

1 * Açık Masa Örtüsü

Özellikler:

1.5 Güneş ışığından Korunma: Bu Dış Mekan Masa Örtüsü, mobilyalarınızı tozdan, güneşten, rüzgardan koruyan yırtılmaya karşı dayanıklı ve su geçirmez bir kumaşa sahiptir. rain.It mobilyalarınızın kalitesini ve görünümünü korur.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Açıklamalar:

Boyutu: Yaklaşık 177 * 139 * 76 cm/69.69*54.72*29.92 inç

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

4.Uygun Depolama Çözümü: Dış mekan Mobilyaları için bu Kapak katlanabilir bir tasarıma sahiptir.Kolayca katlayabilir ve küçük bir alanda saklayabilirsiniz.Bu size zaman ve yer kazandırır. (144 karakter)

  • Malzeme: İpek
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar