4m Evrensel Kauçuk araba sızdırmazlık bandı Etiket Weatherstrip Pencere Çatı Cam Su Geçirmez Toz Geçirmez ses yalıtımı Koruyucu

4m Evrensel Kauçuk araba sızdırmazlık bandı Etiket Weatherstrip Pencere Çatı Cam Su Geçirmez Toz Geçirmez ses yalıtımı Koruyucu

(0 Yorumlar)
₺143.32 ₺114.58

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2. Uygun fiyatlar-AutoXbert neredeyse 10 yıldır en yeni otomobil parçalarını ve aksesuarlarını sunuyor, her zaman en yeni trendlere ayak uyduruyoruz ve en önemlisi fiyatları olabildiğince düşük hale getiriyoruz.

Yüksek ve düşük sıcaklığa dayanıklı

Malzeme: Kauçuk

Yüksek kaliteli kauçuk malzeme

1. Öğeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde alındı.

Talep:

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir!

2. Nötr(3 yıldız) veya negatif(1-2 yıldız) geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız ve burada mutlu bir alışveriş bırakın.Teşekkürler!

Farkına varmak:

1. Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Teşekkürler!

2. Mümkün olduğunca çabuk cevap vermeye çalışıyoruz.Sahip olduğunuz herhangi bir soruyu cevaplamaktan memnuniyet duyarız

Garantimiz:

Renk: Siyah

Ses yalıtımı, toz geçirmez, sızdırmaz, su geçirmez

Ekspres ile 3-10 iş günü.

Özellikler

3. Dünya çapında ücretsiz gönderim-Evet, bizimle dünya çapında ücretsiz gönderimden keyif alacağınıza inanmayacaksınız (aksi belirtilmedikçe),bu bir şaka değil,mutlak bir gerçektir.

Nakliye:

Aşınmaya dayanıklı, yaşlanma karşıtı, iyi esneklik

1. Çok çeşitli ürünler-Stokta 2.200.000'den fazla ürün bulunan AutoXbert, şu anda dünyanın en büyük çevrimiçi mağazalarından biri.Hayal edebileceğinden daha fazla seçeneğin olacak.Dahası, günde 100'den fazla yeni gelenle güncelleme yapıyoruz!

4. Sorgusuz sualsiz iade ve iade-Kalite ve kırılma veren yanlış bir şey iade edilebilir veya iade edilebilir.

Özellikler:

hakkımızda

1. Görüşleriniz bizim ve tüm alıcılar için çok önemlidir.Büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ve lütfen 1-2 gün içinde ödemenizden sonra geçerli adresinizin doğru olduğundan emin olun!

1. Alma süresi = İşlem süresi + Nakliye süresi

AutoXbert Otomotiv A. Ş.,Ltd, 2008'den beri en büyük otomotiv parçaları ve aksesuarları çevrimiçi mağazalarından biridir. Hedefimiz, son 5 yılda dünyanın en büyük "B" ila "C" arası çevrimiçi otomobil parçaları perakendecisi olmaktır.Müşterilerimize istedikleri en yeni ve çeşitli motor parçalarını sunarak heyecan verici ve yenilikçi olmayı hedefliyoruz.

Satın aldığınız ürünlerin kalitesinden %100 memnun değilseniz, öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

2. İşlem Süresi: Yaklaşık 5-15 Gün

3. Teslim Süresi:

Neden bizi seçmelisiniz?

Hava Posta ile 15-26 Gün, Ücretsiz.

bizimle iletişime geçin:

Geri bildirim:

Madde dahil: 1 x pencere sızdırmazlık bandı

Uzunluk: 4 M / 13 FT

2. Öğeler kullanılmamış, hasarsız ve orijinal ambalajında alındı.

Boyutu: resimde gösterildiği Gibi

Durum: 100 % yeni

3. İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.

  • Ürün Genişliği: 15cm
  • Ürün Uzunluğu: 15cm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı: 0.2kg
  • Özel Özellikler: Pencere Sızdırmazlık Şeridi
  • Malzeme Türü: Kauçuk
  • Ürün Yüksekliği: 2cm
  • Harici Test Sertifikası: ISO9001
  • Öğe Türü: Dolgu maddeleri, Yapıştırıcılar ve Dolgu Macunları
  • Model Adı: araba kauçuk conta şeridi

0 Bunun için yorumlar