Balıkçılık Anti-Cut Eldiven GMG kaymaz HPPE EN388 ANSI Anti-cut Seviye 5 iş güvenliği eldiveni Kesilmeye Dayanıklı Eldivenler Mutfak Bahçe İçin

Balıkçılık Anti-Cut Eldiven GMG kaymaz HPPE EN388 ANSI Anti-cut Seviye 5 iş güvenliği eldiveni Kesilmeye Dayanıklı Eldivenler Mutfak Bahçe İçin

(0 Yorumlar)
₺42.05 ₺21.03

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

XS: 16 cm / 6.3 inç

Güvenlik seviyesi: EN388, EN420, CE sertifikalı

İstiridye sıkarken, akşam yemeğinde et doğrarken, sebze dilimlerken ve patates dilimleyici veya mandolin kullanırken ellerinizi korumak ve şef gibi hissetmek için kesilmeye karşı dayanıklı eldivenler giyin.

1、【En yüksek kesime dayanıklı】 Kesme Eldivenleri, keskin metaller, bıçaklar, bıçaklar, cam, kağıt, inşaat malzemeleri, mandolin dilimleyiciler ve et keserken ellerinizi kesiklerden ve delinmelerden etkili bir şekilde korur.

Tanım:

3、【Rahat uyum】 Büyük ve küçük eller için uygun mükemmel tutuş, yemek hazırlamanıza veya büyük esneklik ve hassasiyetle çalışmanıza olanak tanır.Bu Kesilmeye Karşı Dayanıklı Eldivenler, işi yapmak için ihtiyacınız olan hissi sağlar.

1 çift Kesilmeye Dayanıklı Eldiven

Aydınlatma efektleri ve Kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Belirleme:

Ambalaj listesi:

L boyutu: 24 cm / 9.4 in

Boyut parametreleri (yaklaşık):

İşçilik: Eldivenler biraz serin, rahattır ve temizlenmesi kolaydır

Boyut S: 20 cm / 7.9 in

M boyutu (1 beden herkese uyar): 22 cm / 8.7 in

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Adı: Kesilmeye dayanıklı Eldivenler

Malzeme: HPPE yüksek mukavemetli polietilen malzeme

Not:

Kullanım durumları: mutfak işletimi, çiçek aranjmanı, endüstriyel üretim, mekanik ve elektrik üretimi vb.

5、【6 Boyut Mevcut】 farklı ihtiyaçları karşılamak için seçim yapabileceğiniz 6 boyut.Kesilmeye Karşı Dayanıklı İş Eldivenleri, çocuklar ve yetişkinler için XXS, XS, S, M, L ve XL boyutlarında mevcuttur.

4、【Birden Fazla sahneye Uygulanabilir】 Kesilmiş eldivenler her türlü pişirme, yemek hazırlama, şef ve bahçe işçiliğinin yanı sıra marangozluk, ahşap oymacılığı, ciltleme, bahçecilik ve balıkçılık için kullanılabilir.

XL boyutu: 26 cm / 10.2 in

XXS: 13.5 cm / 5.3 inç

Mermi Noktaları:

2、【Mükemmel Nefes Alabilirlik】Bu kesilmeye dayanıklı malzeme ayrıca uzun seanslar sırasında maksimum nefes alabilirlik sağlar, Kesilmeye karşı Dayanıklı Eldivenler ellerinizi kuru ve rahat tutar.

  • Dış Malzeme: PVC
  • Kullanım: Temizleme
  • Malzeme: Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar