SSMODEL 87563 V1. 7 1/87 3D Baskılı Reçine model seti İngiliz A13 MKII Cruiser MkIV Hafif Tank

SSMODEL 87563 V1. 7 1/87 3D Baskılı Reçine model seti İngiliz A13 MKII Cruiser MkIV Hafif Tank

(0 Yorumlar)
₺435.95

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Bu modeli tamamlamak için son derece boyama ve montaj becerisi gereklidir.

Bu Ürün Bir Oyuncak değil, ateş edemez, çocuk oyunu için değil Bu boyasız ve demonte 3D boyalı reçine model seti, seri üretim plastik kiti değil.

Mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim,umarım orada en sevdiğiniz modeli bulabilir ve en iyi hizmeti sağlayacağız,herhangi bir sorunuz lütfen müşteri hizmetlerimizle ücretsiz sözleşme yapın.

Malzeme: 3D boyalı reçine

Herhangi bir ölçeğe ihtiyacınız varsa, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Tüm siparişler son derece gizlilikle ele alınır!

Dünyadaki diğer ülkeler navlun hesaplamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:

Genellikle, uluslararası posta makaleleri uzun bir süre olacaktır.Örneğin, işlem süresi, gümrük, tatil veya iklim değişikliği, bunlar uluslararası posta teslim süresini etkileyecektir, anlamanızı dileriz.Olası olaylar, teslim süresi 5 ila 10 gün uzatılacaktır.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yazdırmak veya tasarlamak istediğiniz ancak 3D yazıcınız olmayan bir şeyiniz var mı?Sizin için bir şey tasarlamama veya yapmama izin verin!

Tüm vergiler, gümrük vergileri, yerel ithalathükümet sizden bir ücret talep edebilir alıcı tarafından karşılanacaktır. (ürünleri satın alıp almadığınızdan emin değilseniz, ithalat vergisi tahsil edilecektir, lütfen yerel yönetim talimatlarınıza danışın.) Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta veya mesaj yoluyla ulaşın.

3d baskı hizmeti:

Bu ölçekleri de yazdırabiliriz:1/35 1/48 1/56 1/64 1/72 1/76 1/87 1/100 1/120 1/144 1/160.

Bazı durumlarda, paketiniz postane bölgenizde 7 günden fazla kalır, bize iade edilmesi mümkün olacaktır.Yerel postanenize danışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Genellikle, biz www.sayaelektrik.com.tr Standart Nakliye kullanın package.It asya ülkeleri için yaklaşık 7-21 gün ve Avrupa ve Kuzey Amerika için 15-30 gün sürer.

ürün açıklaması

Dikkat lütfen:

Daha hızlı istiyorsanız, EMS ile teslimat yapabiliriz (nakliye ücreti eklemeniz gerekir) , lütfen bizimle iletişime geçmenize yardımcı olun.

YÜKSEK DETAYLI REÇİNE yazıcı-maksimum Boyut: L330 x G185 x Y400 mm

Ticari olarak çalışan kişilerseniz, ürünlerimizi satmak istersiniz.Lütfen bizimle iletişime geçin, size daha tercihli fiyatlar sunacağız.

8K LCD baskı hizmetleri sunuyoruz ve ihtiyacınız olanı yazdırabiliriz.

Mal fiyatına ve navluna sigorta dahil değildir.

Ürünlerinizi Çin'de satmanıza yardımcı olmaktan da çok memnunuz.

Açıklamalar: Aracı dahil Değildir, tutkal, boya, ayrı olarak satın alınması gerekir.Statik süs eşyaları, tekerlekler döndürülemez,

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 14+y
  • Model Numarası: 87563 Sürüm 1.7
  • Malzeme: Reçine

0 Bunun için yorumlar