HtMoc 2023 YENİ DIY Savaş Mech Robot Titan Modeli Yapı Taşları Tuğla Setleri Klasik Bebekler Çocuk Oyuncakları Çocuklar İçin Hediye

HtMoc 2023 YENİ DIY Savaş Mech Robot Titan Modeli Yapı Taşları Tuğla Setleri Klasik Bebekler Çocuk Oyuncakları Çocuklar İçin Hediye

(0 Yorumlar)
₺6 450.26 ₺3 870.08

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Lütfen olumsuz bir yorumda bulunmayın.İletişim yoluyla kalbimle size gerçekten tatmin edici bir cevap verdiğimi anlayacağınıza inanıyorum.

Mağazamıza hoşgeldiniz!Tüm 100 % Brand New, yüksek kalite!

Öğe orijinal kutu olmadan gelir, ancak malları iyi paketlemek için güçlü kabarcık çanta kullanacağız.Teşekkürler!

Paketi iyi paketleyeceğiz, ancak paket sırasında sıkılabilir transportation.It alırken bazı kırışıklıklar varsa normaldir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

100 güvenlik, vücuda zararsız, İlk açıldığında hafif bir koku almanız normaldir, çünkü ürün aylarca kapalı ambalajdaydı.Lütfen temizleyin ve doğal olarak kurutun, koku yakında kaybolacaktır.

Uyarı: Yemek yemeyin ve ateşten uzak tutun.

Tüm parçalar göndermeden önce kalite kontrol edilir, bazı eksik veya hasarlı parçalar bulursanız endişelenmeyin.Lütfen bizimle iletişime geçin ve bunları size hemen ücretsiz olarak göndereceğiz.

Bu ürün bir MOC ürünüdür ve kağıt kılavuzu ile birlikte gelmez.Malları aldıktan sonra, lütfen bir e-posta adresi verin ve elektronik broşürü e-posta adresinize göndereceğiz.

SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri,özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Google translate'in içeriğinin bir kısmı.Eğer anlamıyorsan, lütfen benimle iletişime geç.

Basılı parçalar normal parçalarla değiştirilir ve çıkartma,motor, jeneratör, üçüncü taraf aksesuarları içermez.Kaplamalar sadece referans içindir ve gerçek parça paketine tabidir.

Daha hızlı teslimatımız için lütfen etkin bilgileri doldurun ve gönderim adresinin ve tam adın doğru ve teslim edilebilir olduğundan emin olun.

Kontrol edilemeyen lojistik nedeniyle, herhangi bir sorun olması durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.Lütfen istediğiniz zaman olumsuz yorumlarda bulunmayın.İletişim yoluyla kalbimle size gerçekten tatmin edici bir cevap verdiğimi anlayacağınıza inanıyorum.

Müşterilerle arkadaş olmaya istekli bir esnafım.Yabancı bir ülkede en iyi arkadaşın olmayı umuyorum.Başka sorularınız olsa bile benimle sohbet edebilirsiniz.İşimi bitirdikten sonra en kısa sürede cevap vereceğim.

Lojistik hızını yükseltmeniz gerekiyorsa, ücret indirimini almak için benimle iletişime geçebilirsiniz ve nitelikli müşteriler ek indirimler alabilir.

  • Uyarı: Yemeyin ve ateşten uzak tutun
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 12+y, 18+, 14+y
  • Plastik Türü: Abs
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Malzeme: plastik

0 Bunun için yorumlar