rs232 arayüzü ve denetleyicisi ile 8 inç yüksek parlaklıkta TFT-LCD modül

rs232 arayüzü ve denetleyicisi ile 8 inç yüksek parlaklıkta TFT-LCD modül

(0 Yorumlar)
₺4 453.20

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

TAŞ Sanayi Serisi TFT LCD Ekran Modülü

TFT LCD Dokunmatik Ekran

* Cömert 3 Yıl Garanti-TAŞ ürünlerin uzun ömürlü olmasını ve işte iyi çalışmasını sağlıyoruz.Bu bozulursa, iade edin ve ücretsiz olarak değiştirelim.Ekranlarımızın tümü CE/RoHS/FCC/ISO9001 Uluslararası Sertifikasını ve 24 saat Yaşlanma Testini geçmektedir.Popüler kullanıcı yardım grubumuzla birlikte günün her saati profesyonel teknik destek sunuyoruz.

tft lcd monitör

Birlikte Verilen GUI Tasarım Yazılımı, Programlamayı Hızlı ve Kolay Hale Getirir

* 24 Saat Teknik Destek

3. TFT-LCD Modülünü Komut Seti ile kontrol etmek için MCU için basit bir program yazın. (TFT-LCD Modülüne JSON kodu ve Müşterinin mcu'suna HEX Kodu ).

TF T LCD Dokunmatik Panel

TAŞ Gelişmiş TFT LCD Ekran Modülü-Hızlı Cortex A8 CPU 1G Hz Yenileme, LCD Sürücü, Ücretsiz GUI Yazılımı, 256 MB FLASH bellek, UART Portu, Çoğu Fonksiyon, Endüstriyel Ekipman için İdeal

TFT LCD Ekran Modülü

TFT LCD modülümüz, ücretsiz GUI tasarım yazılımı(STONE Designer) ile birlikte gelen bütün bir görüntüleme sistemidir.Bu, yeni başlayanlar için bile sezgisel, mükemmel bir dokunmatik kullanıcı arayüzü oluşturmanın kolay bir yolunu sunar.Bu, geliştirme sürenizin %90'ını azaltacak ve cost.It bir GUI tasarlamayı çocuk oyuncağı yapar.

tft lcd ekran

En Son Tasarıma Sahip En Kaliteli Bileşenler

RS232 / TTL UART Arayüzü ve USB portu ile tam uyumludur.Windows sistem PCorMacOS PC'de Akıllı tft lcd ekran için yeni proje dosyanızı tasarlayabilirsiniz.

* Net, Ayrıntılı, Yüksek Çözünürlüklü HD-Akıllı HMI TFT LCD ekranımız, 4 telli dirençli dokunmatik ekran ile mükemmel 800x480 yüksek çözünürlük sunar.Yüksek renk geri yüklemesi için zengin 262K (18bit) renk.Dikdörtgen oranı 16: 9 ekran formatı dönüştürme. 70°/70°/50°/70° geniş görüş açısı, ayarlanabilir parlaklık ( 350 cd/m⊃2;), TTF Yazı Tipi ve kontrast (500:1), geliştirilmiş sonuçlarla daha fazlasını başarmak için size nihai proje deneyimini sunar.

Koşulsuz olarak yenisiyle değiştirin

* Kullanıcı-Yardım-Kullanıcı Grubu.Projenizi geliştirmek için asla yalnız değilsiniz.Soru sorabileceğiniz, konuları paylaşabileceğiniz ve birbirinizle tavsiyelerde bulunabileceğiniz bize katılın.

* Endüstri için Nihai TFT LCD Ekran Modülü-TAŞ Akıllı TFT-LCD Modül Modeli STWI080WT-01, çok çeşitli endüstriyel ve iş uygulamaları için müşterilerin favorisidir.En kullanışlı işlevlerle en yüksek kaliteyi elde edersiniz.Genellikle tıbbi, güzellik, mühendislik, endüstriyel kontrol, elektrik enerjisi, sivil elektronik, otomasyon, trafik, yeni enerji ve IOT uygulamalarındaki ekipmanlar için satın alınır.

lcd ekran

* Çok sayıda Güçlü Yükseltme-Yeni Lansman Akıllı Serisi8. 0 " TFT LCD monitör herhangi bir MCU tarafından kontrol edilebilir.Bu, HMI projeleri için 1 G Hz Cortex A8 CPU sürüş cihazı ve 256 Flash bellek sunar.Ayrıca RS232/TTL UART Arayüzü ve USB portu elde edersiniz.Modül 7/28V geniş çalışma voltajı ile uyumludur. (Bu, Arduino ve Ahududu Pi projeleriniz için mükemmel bir seçimdir.)

Hepsi bu.

Ekranı bağlamak için Tüm Aksesuarları Sağlıyoruz

Yazılım eğitimi / Sorun giderme / DEMO proje yapımı

* Gelişmiş Seri

●CPU ve Sürücülü 8"TFT LCD Ekran 800*480, Herhangi Bir MCU Tarafından Kontrol Edilebilir

STWI080WT-01, 8.0 Endüstri Serisi Ekranımızdır.Enjoy8inch endüstriyel sınıf 800x480 TFT lcd monitör ve 4 telli dirençli dokunmatik panel, HMI projeleri için 256 MB flash bellek, 1G Hz Cortex A8 CPU ve 262 k gerçek hayattaki renkler.Bu, 300 nit parlaklık, LED arka ışık, Görüş Alanı 108,0 mm* 64,8 mm (W) ×sunar

* 3 yıllık SORUNSUZ

endüstriyel hmı dokunmatik ekran TFT LCD

Hizmetimiz

Çoklu Arayüzlerle Ultra Uyumlu

● Denetleyici + Program + Dokunmatik Ekran+ UART Seri Arayüzlü 8 inç HMI Akıllı TFT LCD Monitör

Neden HMI ekranımızı seçmelisiniz?Ürünlerimiz Ünlü Şirketin Bileşenlerini (Endüstriyel Sınıf.) Hepsi CE/RoHS/FCC/ISO9001 Uluslararası Sertifikasyonunu ve 24 saat Yaşlanma Testini geçti.Yıllık %0,1'lik süper düşük onarım oranımız sayesinde cömert bir 3 yıl garanti alırsınız.Bu yüksek kaliteli programlanabilir LCD dokunmatik ekran ve güçlü taş Düzenleyici ile HMI projenize kolayca ses, video ve animasyon kaynakları ekleyebilir, canlı ve sezgisel bir HMI arayüzü oluşturarak kaynak özelliklerini düzenleyerek durumu ve döngüyü kontrol edebilirsiniz.24 saat profesyonel teknik desteğimiz her zaman yardımcı olmaya hazırdır.

●Sürücü + Denetleyici + GUI Yazılımı + UART/USB Arabirimli 8 inç TFT LCD Ekran STWI080WT-01

, Görsel Açı 70/70/50/70, Çalışma ömrü etkileyici 30.000 saattir.

* Programlaması Kolay - Mühendisler için programlamayı hızlı ve kolay hale getiren ücretsiz GUI Yazılımı içerir.Bu, projenizin zamanını ve masrafını azaltabilir.LCD dokunmatik ekran, arka planınız olarak png/jpg/bmp/svg/gıf görüntü dosyalarını ekleyerek ve işlevleri tanımlayarak kolayca sezgisel bir dokunmatik arayüz oluşturabilir. components.It yeni başlayanlar için bile kolay.

  • Tip: TFT
  • Çözünme: 800*600
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Flash Bellek: 1 GB Uzatma 4 GB
  • Gerilim: DC5-20V
  • Marka Adı: Taş
  • Renk: 65 bit
  • Boyut: 8"
  • Garanti süresi: 3 Yıl
  • Model Numarası: Model numarası.

Etiketler: yüksek parlaklıkta tft-lcd modül.

0 Bunun için yorumlar