P5 RGB İç Mekan LED ekran modülü SMD 3'ü 1 arada tam renkli led ekran paneli, 320mm * 160mm 64 * 32 nokta

P5 RGB İç Mekan LED ekran modülü SMD 3'ü 1 arada tam renkli led ekran paneli, 320mm * 160mm 64 * 32 nokta

(0 Yorumlar)
₺642.73

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

■Müşterilerimize düşük maliyetli, yüksek kaliteli ürünler sunmak için uzmanlığa ve üretim deneyimine sahibiz. ■Ayrıca özel LED ekran seçebilirsiniz, farklı özelliklere sahibiz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. ■Müşterilerin amacımız olduğundan daha emin hissetmelerine izin verin! ■Hasarlı malları alırsanız, size ücretsiz olarak yeni bir ürün göndereceğimize veya size geri ödeme yapacağımıza söz veriyoruz!

Ürün Özellikleri

Kurulum Türü

Modül Detayı

1.Sorunuza 24 saat içinde geri dönen profesyonel bir ekibimiz var.Projeniz için bir dizi çözüm sunabiliriz. 2.Satış sonrası servis hakkında: Ekranı ve ortak bakım parçalarını nasıl kullanacağınızı, ayarlayacağınızı size bildirebiliriz. 3. 3 Yıllık garanti süresi içinde herhangi bir kalite sorunu ortaya çıkarsa, ücretsiz bakım hizmeti sunuyoruz. 4.Hizmeti yükle: Tam kurulum işlemi videosu sağlıyoruz veya uzaktan yardım sağlıyoruz.Projenin büyük boyutlu ihtiyaçları için teknik personel, yerinde kurulum gönderebiliriz.

Boyut: 320x160mm Çözünürlük: 64x32 piksel

Paketleme ve Teslimat

LED Ekran Gösterisi

Döküm Alüminyum Dolap

640x640mm döküm alüminyum kabin için uygundur.

Fabrikamız

■1 adet P5 tam renkli led modülü ■1 adet düz şerit veri kablosu ■1 adet güç kablosu (N adet satın alırsanız,N/2 adet güç kablosu tedarik edeceğiz, çünkü 1 adet güç kablosu 2 modülü destekliyor)

Her modül sevkiyat öncesi 72 saatten fazla test edilmiştir.

Duvara, sokaktaki direk desteğiyle, binanın üstüne veya konser sahnesi arka planı, etkinlik şovu, canlı yayın, canlı toplantı, ziyafet, parti vb. Talebini karşılamak için asılı sahne kiralama için sabitlenebilir. içeriği istediğiniz gibi, video, grafik ile göstermek için, animasyon vb, PC bilgisayar veya ağ ile bağlayın veya asenkron sistem, Wifi kontrolü, 3G kontrolü ile uzaktan kumanda edebilirsiniz.

Szlıght Tüm Optoelektronik A. Ş., LTD SZLıghtall Optoelektronik A. Ş., LTD Ar-Ge, üretim, pazarlama ve satış sonrası entegre profesyonel led ekran ve led aydınlatma ürün üreticisidir service.AS bilindiği gibi, Shenzhen büyük bir led endüstri üssüdür; Biz burada bulunuyoruz ve bu avantaja dayanarak, gelişmiş yönetim, güçlü Ar-Ge ileD ve teknoloji ve yüksek kaliteli malzemeler, yüksek kalitede üretiyoruz products.At aynı zamanda piyasadan gelen talep olarak ürün serimizi tamamladık.Firmamız çok iyi bir pazarlama, teknoloji ve yönetim ekibine sahiptir, bu konuda zengin deneyime sahiptir, böylece ürün Ar-Ge'ye odaklanabilir, yeni ürünler alabilir ve teknolojiyi sürekli geliştirebiliriz.Rekabetçi fiyat, profesyonel çözümler ve iyi satış sonrası hizmet ile yüksek kaliteli ürün nedeniyle, Lightall Şirketi tüm dünyadaki müşterilerden yüksek övgü alır.Ancak durmayacağız; Müşterilerimize daha iyi ürün ve hizmet sunmaya devam edeceğiz.Hedefimiz müşterilerle uzun vadeli işbirliğini sürdürmektir.Aydınlık geleceğimiz için "yüksek kalite, dürüstlük, yüksek verimlilik" felsefemizle bir araya gelerek çok çalışacağız.

Dikkat:

Ambalaj listesi:

Ekran çalışma şeması:

* LED ekran modülü özel bir product.It belki renk /yapılandırma /delik demension var difference.so önlemek için tüm modülleri aynı sırayla satın almalısınız. *Biz de seçim için farklı boyut ve renk var, herhangi bir sorunuz bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

LED Modül Yaşlanma Testi

* Öğeler EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ve airmail (takip numarası ile) vb. Yoluyla çin'den sevk edilir. * Led ekran kartını deniz yoluyla teslim etmek istiyorsanız, lütfen bize bildirin, size deniz taşımacılığını teklif edeceğiz.

Hizmetimiz

  • Model Numarası: P5
  • Modül Boyutu: 320x160mm
  • piksel yoğunluğu: 40000/㎡
  • Parlaklık: 2000
  • Tüp Çip Rengi: Tam Renkli
  • Pikseller: 5mm
  • Görüntüleme Fonksiyonu: video
  • Giriş Voltajı: DC5V
  • LED tipi: SMD2121'NIN sohbeti
  • Marka Adı: SZLIGHTALL'NIN SOHBETİ
  • NOKTALAR: 64x32'nın sohbeti
  • Tarama modu: 1/16 Tarama
  • Garanti süresi: 3 Yıl
  • Kullanım: İçeri

Etiketler: led ekran modülü.

0 Bunun için yorumlar