Yeni Laptop LCD / LED Test Ekran Test Cihazı + 14 ADET Lvds Kabloları + İnvertör Araç Kiti Paneli

Yeni Laptop LCD / LED Test Ekran Test Cihazı + 14 ADET Lvds Kabloları + İnvertör Araç Kiti Paneli

(0 Yorumlar)
₺1 371.11 ₺1 096.81

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

2 * İnvertör çubukları

Dikkat:

Ödeme hakkında

1. Kullanımı kolay, 60 çeşit LCD ekran çözünürlüğü.dahili LCD ekran LED arka sabit akım kaynağı, varsayılan sabit akım 120mA, adaptif boost, maksimum boost gerilimi 30 V, destek LED + / LED-pozitif ve negatif kısa devre koruma alarmı, 30 V aşırı gerilim koruma

2. En profesyonel 15 çeşit dahili fabrika düzeyinde profesyonel LCD ekran algılama ekranı, her türlü zayıf LCD ekranı tespit etmek çok kolay; 100 çeşit çözünürlük test prosedürü

Satış Sonrası Servis hakkında

Bu aracı kullanmak için LCD/LED ekranın çözünürlüğünü,ekran voltajını ve o ekran için LVDS kablosunun bit numarasını bilmeniz,ardından doğru parametreyi bulmak için bunları paneldeki ekran parametresi listesine göre kontrol etmeniz ve "+" tuşu ve "ile girmeniz gerekir.- "paneldeki tuş dijital tude.

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1 * LED LCD Ekran Test Cihazı

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.sayaelektrik.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

4. Ekran seçimi dijital ekran dijital ekran, dijital tüpü ve on hızlı seti desteklemeyi otomatik olarak hatırlayacaktır.Değerin karşılık gelen çözünürlüğünün dijital ekranını değiştirmek için düğme aracılığıyla ekranı işaret edebilirsiniz

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

Renk: Yeşil

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

5. 1 Satın alın 14 adet ekran kablosunu ücretsiz alın, ayrıca yeni bir 12V AC güç adaptörü ve 2 adet invertör çubuğu ile birlikte gelir

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

14 * Ekran kabloları

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

3. Kısa devre korumalı test cihazı çıkış arayüzü, her arayüz kısa devre koduna karşılık gelir, zil çaldığında kısa devre, güç göstergesi yanıp söner, dijital tüp hangi arayüzün kısa devre kodunu gösterecektir

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.sayaelektrik.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Evrensel LVDS ekran test cihazı, 60 çeşit ekran parametresine kadar entegre, dahili fabrika düzeyinde profesyonel test ekranı, mükemmel kısa devre koruma tasarımı, ekran referansı için pazar desteği, en uyumlu, genel bir test cihazının en basit kullanımı, neredeyse 5.6 inç-84 inç 98%desteği LVDS ekran, ve destekleyebilir ortak küçük boyutu LVDS arayüzü dikey ekran çözünürlüğü testi, gibi: Google nesil ekran 800x1280

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Paket içeriği:

Ardından LVDS kablosunu ve invertörü bağlayın.Doğru ekran voltajını seçin.Gücü açmak için açma / kapatma tuşuna basın.Anel dijital tavır sırasında.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

Gönderiler Hakkında

Gerilim: AC100-240V

Ardından LVDS kablosunu ve invertörü bağlayın.Doğru ekran voltajını seçin.Gücü açmak için açma / kapatma tuşuna basın.Test prosedürü sırasında, başka bir ekranı test etmek istiyorsanız, güç adaptörünün fişini çekmenize gerek yoktur, gücü kapatmak için paneldeki güç tuşuna basmanız yeterlidir

1 * Güç adaptörü

Malzeme: PC + Metal

Fiş tipi: AB Tak,Endonezya, Almanya, Fransa, ispanya, italya ve benzeri için geçerlidir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar