Orijinal Sony Xperia 5 II Konut Kamera Lens İle Yedek Parçalar Pil Kapağı Cam Arka Arka Kapı Kasa

Orijinal Sony Xperia 5 II Konut Kamera Lens İle Yedek Parçalar Pil Kapağı Cam Arka Arka Kapı Kasa

(0 Yorumlar)
₺211.41 ₺169.17

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

* Değerli müşterilerimiz, sorunları önlemek için her ürünü iki kez kontrol edeceğiz ve satın aldığınızdan emin olmanızı sağlayacağız.

1 X Pil Kapağı

Lütfen siparişinizi verdikten sonra iletişim adınızı , adresinizi , posta kodunuzu ve telefon numaranızı dikkatlice onaylayın, aksi takdirde malları alamamanız mümkündür .

Paket içeriği:

Teslim süresi: ödeme onaylandıktan sonra 1-3 iş günü (tatillerde teslim süresi uzatılır)

Cainiao süper ekonomi küresel tarafından ücretsiz kargo , Cainiao süper ekonomi tarafından, öğeler çin'den ayrıldıktan sonra takip edilemez.Kabul edemezseniz , lütfen www.sayaelektrik.com.tr standart nakliye veya Epacket, diğer yöntemi seçin, ancak nakliye ücretini ödemeniz gerekir

1. Malları aldığınızda herhangi bir sorun varsa , lütfen anlaşmazlığı açmayın , hemen bizimle iletişime geçin.Sorunu çözmenize yardımcı olacağız .

.Yüksek Kaliteli Parça Yeni ve Konut Arka tam konut Değiştirme .

3. www.sayaelektrik.com.tr'te koruma süresi 60 gündür ( birkaç ülke 90 gündür).Koruma süresi sona ermek üzereyse ve malları almazsanız, lütfen benimle iletişime geçin, size yardımcı olabileceğim üç yol var: a. Koruma süresini uzatın .b. Malları tekrar gönderin .c. parayı iade edin .

ürün açıklaması

Sevgili alıcı, lütfen sipariş vermeden önce buna dikkat edin :

Hepsi Logo ile geliyor!!!

Servis Sonrası

* Malların kalite sorunları varsa, lütfen bize kötü bir yorum yapmamamızı söyleyin.İncelememiz için bize resim veya video gönderin, size yeniden göndermeyi veya geri ödemeyi destekliyoruz.

2. Uausl olarak, (Cainiao Süper Ekonomi Küresel, Çin Post Kayıtlı Hava Posta ve www.sayaelektrik.com.tr Standart Nakliye) teslim süresi 16-35 iş günüdür .Özel durum ile birlikte gelirse (Tatiller , politika ayarlaması , gümrük , uzak alan vb.), Gecikecektir.

• Lütfen ürünü aldıktan sonra doğrudan kurmayın.Lütfen önce ürünü test edin ve herhangi bir sorunuz varsa satıcıyla iletişime geçin.

* Alıcı geri bildirimden sonra ürünü kurarsa veya kurulum sırasında ürün hasar görürse, satıcı üründen sorumlu olmayacaktır.

.Kırık, çatlak ,işaretli tam muhafazanızı değiştirmek, telefonun tekrar yeni görünmesini sağlamak için kullanılır.

  • Uyumlu Marka: Sony Ericsson
  • işlev: Cam pil bölmesi kapağı arkası Kapak Konut + Logo
  • Ana ekran boyutu: 6.1 inç
  • Dizayn: BAR
  • Malzeme: bardak
  • Model Numarası: Sony Xperia 5 II için
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar