Çift Kafa sebze kesme makinesi Elektrikli Dilimleme Ticari Lahana Parçalayıcı Biber Zencefil Soğan Kesici mutfak robotu

Çift Kafa sebze kesme makinesi Elektrikli Dilimleme Ticari Lahana Parçalayıcı Biber Zencefil Soğan Kesici mutfak robotu

(0 Yorumlar)
₺32 595.62

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2.Köksap, bitmiş şekil: yaprak, kare tel, doğranmış, eğimli parça.Yapraklı sebzeler, kesim boyutu: 1-70mm ayarlanabilir

1."Satıcının nakliye Yöntemi" ni seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız! - Deniz yoluyla CFR ise, bu, varış limanına geldikten sonra, alıcının varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için vergi ödemesi gerektiği anlamına gelir. kendin.

Adı:Çok fonksiyonlu çift kafa sebze kesme makinesi

Güç: 1800 W

Standart bıçak kesici: dilimleme 3mm, parçalamak 3mm, dicer 15mm

Teslimat yolu:

3."Hava Yoluyla" yı seçerseniz, gönderiyi uçakla düzenlemenize ve en yakın havaalanına teslim etmenize yardımcı olacağız!havaalanına geldikten sonra, alıcının gümrükleme yapmak ve malları kendiniz almak için vergi ödemesi gerekir.(wei)

1.Çok amaçlı makine, yapraklı sebzeleri ve kök sebzeleri kesebilir ve dilimleyebilir, ipek, şerit, doğranmış, segment, kırık vb.

Ürün ağırlığı: 90 kg

Verim: 120-850 kg / saat

1. Ürün güncellenirse, en son stili göndereceğiz.Görünüm değişebilir, ancak parametreler ve işlevler değişmeden kalır.

2."Ekspres ile" seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres (DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, VB.) İle düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Ekspres ile sevkiyat, geldikten sonra, alıcı sadece vergi ödemek ve gümrükleme yapmak için nakliye şirketi yardımcı olmak gerekir tamam.

3.Uygulanabilir müşteri tabanı: gıda fabrikası, temiz sebze işleme; net sebze dağıtım endüstrisi, kolej lojistiği, grup yemeği, öğrenci beslenme yemeği, kahvaltı, restoran zinciri, mutfak, fabrika, kurumsal kantin vb.

(1).kök sebzeler: patates, taro, tatlı patates, kavun, bambu filizleri, soğan, patlıcan; Yapraklı sebzeler: kereviz, Çin lahanası, lahana, ıspanak ve parçalar halinde kesilmiş diğer uzun şeritler, parçalar, ipek Farklı üretim ihtiyaçlarını karşılamak için kesici kafa kolayca değiştirilebilir.

(2).yapraklı sebzeler: Hammaddeler konveyör bant ile taşınır.Dönme hızı ve kayış hızı, frekans dönüştürücü tarafından bağımsız olarak kontrol edilir.Kesilen sebzelerin boyutu 1-70 mm arasında ayarlanabilir.

Gerilim: 220V

Modeli: QCJ-802

Ürün kullanımı:

Malzeme: paslanmaz çelik

Ürün boyutu: 820 * 570 * 920mm

lütfen aklınızda bulundurun :

3. Ellerimiz tarafından ölçülen tüm makine boyutu ve ağırlığı, belki biraz sapma var, lütfen sakıncası yok

2. Mekanik ürünlerin üretim süreci kaynak gerektiriyorsa.Kaynak noktasında hafif kaynak izleri olacaktır.Bu normal, kusur değil.Sakıncası varsa, lütfen siparişinizi dikkatlice verin.veya ayrıntılı resmi kontrol etmek için satıcıyla iletişime geçin.

Ürün parametreleri:

  • işlev: Parçalama
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Aksesuarlar: Spatula
  • Güç (W): 1800W
  • Çalışma Kabı Kapasitesi (Bardak): 120-850 kg / saat
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Model Numarası: Model numarası.
  • Ürün Boyutu: 820 * 570 * 920mm
  • Marka Adı: XTMAU'NUN
  • Gerilim (V): 220V
  • Ürün ağırlığı: 90 KG

0 Bunun için yorumlar