Elektrikli Krep makinesi Pizza Gözleme Makinesi yapışmaz Kalbur fırın tepsisi Ev gözleme makineleri mutfak pişirme araçları 220v

Elektrikli Krep makinesi Pizza Gözleme Makinesi yapışmaz Kalbur fırın tepsisi Ev gözleme makineleri mutfak pişirme araçları 220v

(0 Yorumlar)
₺849.32 ₺738.99

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2. Barbekü sırasında yiyecekleri eşit şekilde ısıtmak için çevirmeyi unutmayın.

Deniz yoluyla nakliye yapılırsa, varış limanına geldikten sonra, alıcının gümrük işlemlerini yapmak ve malları almak için varış limanı ücretlerini (terminal taşıma ücretleri, belge ücretleri, depolama ücretleri vb.), vergiyi ödemesi gerekir.

Anlamak için başka bir şeyiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size dikkatlice cevap vereceğiz.

Temel parametreler

Ağırlık: yaklaşık 3 kg

"Satıcının nakliye yöntemi"ni(368,42 usd) seçerseniz, gönderiyi deniz yoluyla düzenlemenize ve en yakın limana teslim etmenize yardımcı olacağız!

1) Öğelerinizi korumak ve nakliye sürecinden kaynaklanan herhangi bir hasarı önlemek için, Paketi aldığınızda, Alıcılar malların alındığını imzalamadan önce paketi / malları dikkatlice incelemelidir.

1. Isıtma borusu fabrikadan çıktığında koruyucu bir tabaka ile donatılmıştır.İlk elektrikli ısıtmadan sonra koruyucu kaplama buharlaşacak ve dumanlanacaktır.Bu normal.

Güç: 1200 W

Ürün numarası: GL1406

2) ürün veya nakliye ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT, UPS VB. Seçerseniz, gönderiyi uluslararası ekspres ile düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!

Lütfen aşağıdaki gibi not edin:

3. Fırın tepsisini temizledikten sonra, pişirme yüzeyindeki artık yağı silmek için yumuşak bir bez veya kağıt havlu kullanılması önerilir tray.Do fırın tepsisini fırçalamak için sert bir nesne kullanmayın.

4. Fırın tepsisini temizlerken, fırın tepsisini temiz tutmak için su ve deterjanla temizleyin.

Adı: Ev Gözleme Makinesi

Ürün teşhir

İpuçları:

Gerilim: 220V / 50hz

Modeli: FS-638N

Herhangi bir hasar varsa, şikayet ve talepleri sormak için lütfen yerel ARAMEX / DHL / Fedex ile iletişime geçin VEYA lütfen 24 saat içinde bizimle iletişime geçin.Daha sonra hasarlı makine ve paket için fotoğraf çekin, hemen bize mesaj gönderin, sorunları çözmenize yardımcı olacağız.

Nakliye süresi kısmını değerlendirdiğinizde lütfen uluslararası geçişi dikkate alın.Tanınmanız, iş geliştirme ve size daha iyi hizmet verme konusunda bize daha fazla güven duymamızı sağlayacaktır.

3)Ve görüşleriniz mağazamız için son derece önemlidir, Ürünümüzden ve sunucumuzdan memnunsanız, bu siparişi onayladıktan sonra lütfen bize olumlu bir geri bildirim ve 5 yıldız bırakın, ayrıca size "mükemmel 5 yıldız" vereceğiz,

Elektrikli Krep makinesi Pizza Gözleme Makinesi yapışmaz Kalbur fırın tepsisi Ev gözleme makineleri mutfak pişirme araçları 220v

  • Güç (W): 1200W
  • işlev: Ev Gözleme Makinesi
  • İsim: Ev Gözleme Makinesi
  • Model Numarası: FS-638N
  • Ağırlık: about 3kg
  • Marka Adı: XHAMSTER
  • Ürün Numarası: GL1406'NIN sohbeti
  • Aksesuarlar: Diğer
  • Gerilim (V): 220V

Etiketler: elektrikli krep makinesi pizza gözleme makinesi yapışmaz kalbur.

0 Bunun için yorumlar