* 16-24 çerez yapar.
2/3 su bardağı şeker
1 su bardağı tuzsuz tereyağı, yumuşatılmış
0,3 MM kalınlık, piyasadaki normal 0,2 MM kalınlığın aksine, neredeyse deforme olmaz ve çok dayanıklıdır.
Birlikte krema:
Malzeme:
Eklemek:
Bulaşık makinesinde yıkanabilir.Kullanımı kolay ve Güvenli:
1 çay kaşığı kabartma tozu
Tüm malzemeler iyice karışana kadar karıştırın.Yuvarlamadan 3-4 saat önce hamuru soğutun.Fırını önceden 375°F'ye(190°C) ısıtın.Hafifçe unlanmış bir tezgahta 1/4"kalınlığa kadar açın ve en sevdiğiniz çerez kesicilerle kesin, ardından çerezleri parşömen kağıdı veya silikon astarlarla kaplanmış çerez sayfalarına aktarın.Yaklaşık 8-10 dakika veya hafif renkli olana kadar pişirin.Çerezleri çerez sayfasında hafifçe soğumaya bırakın, ardından tamamen soğuması için bir tel rafa aktarın.Kremalı krema, kraliyet kreması ile süsleyin veya sade yiyin.Tadını çıkar!
1/4 çay kaşığı limon suyu
3 yemek kaşığı beze tozu
1 tatlı kaşığı vanilya
Şekerli Kurabiye Tarifi
1 su bardağı şeker
Çırpın: 1 su bardağı pekmez
1/2 çay kaşığı tuz
Orta hızda 5 dakika karıştırın
Pres tarafı ciltleme işlemine tabi tutulur, kullanımı çok güvenlidir.
6 yemek kaşığı ılık su
1 tatlı kaşığı vanilya
Kraliyet Buzlanma
5 su bardağı un
Ürünler Videosu
Çırpın: 1 yumurta
Pürüzsüz olana kadar ekleyin ve çırpın:
Buttercream Buzlanma:
1/2 çay kaşığı tuz
Kahverengi Ahşap Masa Üzerindeki Ürünlerin Resimleri
2 1/2 su bardağı elenmiş un
1 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil
Zencefilli kurabiye Tarifi.
Birlikte krema:
Bu tarif, buzlanmayı borular için doğru kıvamda yapar.Su basması için, krema gibi dökülebilir bir kıvam elde etmek için her seferinde biraz su ekleyin.
1 çay kaşığı karanfil
* 16-24 çerez yapar.
1 yemek kaşığı süt
Boyut(Lütfen aşağıdaki resimlere bakın)
1 kiloluk şekerlemeci şekeri
Pürüzsüz kesici kenar kullanımı çok kolaylaştırır.İyi Boyut:
Birleştirmek:
Sertifikalı Gıda güvenli.
3/4 su bardağı şekerlemeci şekeri, elenmiş
En sık kullanılan 2,5 CM (1 İNÇ) derinliğinde kesim.
* Verim 1/3 fincan
Paslanmaz Çelik, paslanması kolay değil.
ÜRÜNLERİMİZ hakkında.
Birlikte karıştırın, ardından soğutulmuş çay ile dönüşümlü olarak tereyağı karışımlarına ekleyin:
Tüm malzemeleri iyice karıştırın.En az 24 saat soğutun.Fırını önceden 375°F'ye(190°C) ısıtın.Hamuru hafifçe unlanmış bir tezgahta 1/4 " kalınlığa kadar açın ve en sevdiğiniz çerez kesicilerle kesin, ardından çerezleri parşömen kağıdı veya silikon astarlarla kaplanmış çerez tabakalarına aktarın.Hafif renk alana kadar 8-10 dakika pişirin.Kurabiyeyi kurabiye tabakalarında hafifçe soğumaya bırakın, ardından tamamen soğuması için bir tel rafa aktarın.Süsleyin ya da sade yiyin.Tadını çıkar!
İsterseniz gıda boyası ekleyin.
1 su bardağı tuzsuz tereyağı, yumuşatılmış
Şekerli Kurabiye
Avuç İçi Ürün Resimleri
Hazırlayın ve soğumaya bırakın:
1/2 çay kaşığı vanilya
1/2 su bardağı siyah çay
Eritin: 1 yemek kaşığı tereyağı.
Etiketler: hindistan cevizi ağacı çerez kesiciler.