Silikon Hava Fritöz Gömlekleri Katlanabilir Silikon Hava Fritöz Gömlekleri Kullanımlık Hava Fritöz Pot Tepsi 2 Kolları İle İsıya Dayanıklı Mutfak

Silikon Hava Fritöz Gömlekleri Katlanabilir Silikon Hava Fritöz Gömlekleri Kullanımlık Hava Fritöz Pot Tepsi 2 Kolları İle İsıya Dayanıklı Mutfak

(0 Yorumlar)
₺76.00 ₺53.24

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.【Olması Gereken】 Bu yeniden kullanılabilir silikon ped ile artık tonlarca parşömen kağıdı satın almanıza gerek kalmayacak, bu da yaşam masraflarından tasarruf etmenizi sağlayacaktır.Yemek pişirmek ve pişirmek için bir zorunluluktur.

Not:

Ambalaj listesi:

Belirleme:

5.【Çoklu Uygulama】 Silikon Hava Fritöz Gömlekleri, yiyeceklerin depolanmasını önlemek için kullanıma hazır fırınlarda, mikrodalgalarda, kek pişirme kalıplarında ve vapurlarda ve meyve kaselerinde kullanılabilir.Kolay erişim için her iki tarafta tutamaklar vardır.

Boyutu: yaklaşık 19.7*19.7*6.5 cm/7.76*7.76*2.56 içinde

Daha fazla ürün detayına bakın

Malzeme: gıda sınıfı silikon

2.【Isıya dayanıklı ve Dayanıklı】 Gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmış, Hava fritöz sepeti dayanıklı, esnek, tekrar kullanılabilir, yumuşak, ısıya dayanıklı, yapışmaz ve 460F/240'ta yüksek sıcaklıkta pişirmeye dayanabilir.

Hava fritözlü silikon tavalarımız, ellerinizi dışarı çıkarırken haşlanmaktan korumak için her iki tarafta tutamaklarla tasarlanmıştır.Alt kısımdaki benzersiz desen tasarımı, sıcak hava fritözünde daha iyi hava sirkülasyonu sağlar, böylece çıtır yiyeceklerin ısısı daha eşit dağılır!Gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmış, Hava fritöz sepeti dayanıklı, esnek, tekrar kullanılabilir, yumuşak,ısıya dayanıklı, yapışmaz.

1 x Hava Fritöz Silikon Pot

Adı: Hava Fritöz Silikon Pot

1.【Eşit ısıtma】 Silikon hava fritöz astarlarının altındaki benzersiz desen, hava fritözünde daha iyi hava akışı sağlar ve gevrek yiyecekler için daha eşit bir ısı dağılımı sağlar.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

Tanım:

Özellikler: gıda sınıfı çevre dostu malzeme, yüksek sıcaklık dayanımı, su direnci, yağ direnci ve haşlanma direnci ve geri dönüştürülebilir.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

4.【Temizlemesi Kolay】 Hava Fritöz Sepeti yapışkan değildir ve temizlenmesi kolaydır, bu da size çok fazla temizlik işi kazandırır.Pişirdikten sonra silikon matı suyla durulayın veya bulaşık makinesine koyun.

  • Pişirme Kapları ve Tavaları Tipi: Graten Yemekleri
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar