Seyahat tipi kupa kahve çay bardağı Paslanmaz Çelik Taşınabilir Yalıtımlı Backpacker Kupa Aile su bardağı Kahve Smoothies Bira

Seyahat tipi kupa kahve çay bardağı Paslanmaz Çelik Taşınabilir Yalıtımlı Backpacker Kupa Aile su bardağı Kahve Smoothies Bira

(0 Yorumlar)
₺2 192.46 ₺1 096.23

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Kalibre (yaklaşık.) 8 cm / 3.15 inç

3.Kolay Kullanım: Açık Kamp Kupamızla çiziksiz bir içme deneyiminin tadını çıkarın.Fincan ağzı rahatlık için pürüzsüz bir şekilde parlatılırken, kapatılabilir kapak kolayca dışarı çekilebilir.Kalınlaştırılmış kıvrılma tasarımı ve rahat tutuş, onu her yerde kullanmak ve taşımak için bir esinti haline getirir.

4.Büyük Kapasiteli Oda: Cömert bir içkinin tadını çıkaranlar için ideal olan kamp kupamızın geniş kapasitesi ve geniş ağzı ile açık hava deneyiminizin tadını çıkarın.

5.Çeşitli Uygulamalar: Bu paslanmaz çelik kahve fincanları, kokteyl, kahve, çay, smoothie veya bira yudumlamak isteyip istemediğinize bakılmaksızın, tercih ettiğiniz içeceklerle kamp yapma deneyiminin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

Bu şık içecek şişesi, stil ve dayanıklılığın mükemmel bir karışımıdır.Masif ceviz ağacından yapılmış, sadece pratik değil, aynı zamanda estetik açıdan da hoş.Büyük kalibreli dökme kolay sağlar usage.it smoothies ve diğer içecekler için kullanılır.

Alt çap (yaklaşık.)6.5 cm / 2.56 inç

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

1.Haşlanma Önleyici Tasarıma Sahip: Açık hava kamp kupamız, sağlam bir ceviz ağacı bardak tutacağı ve kılıfı içeren yenilikçi bir haşlanma önleyici tasarıma sahiptir.Şeffaf bir kapak ile ellerinizi ağrısız tutarken sıcak içeceklerin tadını çıkarmak kolaydır.Kamp maceralarınıza doğaya bir dokunuş katın.

Toplam yükseklik (yaklaşık.)9 cm / 3.54 inç

Malzeme: 304 paslanmaz çelik, şeffaf kapak, ceviz masif ahşap

1 * Açık Kamp Kupa

2.Yeniden Kullanılabilir Malzeme: Gıda sınıfı paslanmaz çelik malzemesi ile açık hava kamp kupamız tekrarlanan kullanım için hem güvenli hem de güvenilirdir.Dayanıklılığı ve pratikliği, onu uzun ömürlü kamp malzemeleri için ideal bir seçim haline getirir.

Kapasite: 300 ML

Ağırlık: 90g

Daha fazla ürün detayına bakın

Nazik ipuçları:

Adı: Açık Kamp Kupa

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Fincan yüksekliği (yaklaşık.)8.5 cm / 3.35 inç

boyut:

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar