Deri Koruyucu Sprey Deri Temizleyici Araba İç Mekanları İçin 473ml Araba Deri Temizleyici Sprey Deri Bakım Spreyi Araba Koltukları İçin Ayakkabı

Deri Koruyucu Sprey Deri Temizleyici Araba İç Mekanları İçin 473ml Araba Deri Temizleyici Sprey Deri Bakım Spreyi Araba Koltukları İçin Ayakkabı

(0 Yorumlar)
₺409.90 ₺204.86

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

⑦ : Birden fazla senaryoya uygulanabilir, her türlü deri yaygındır, araba derisiyle sınırlı değildir, hayattaki her şeyde uzmandır: deri koltuklar/deri çantalar/deri kanepeler / deri ayakkabılar/kemerler/deri giysiler ve diğer deri ürünler

3.【Güçlü Temizleme Yeteneği】 Yağlı hissetmez; ekstra parlaklık veya parlaklık katmaz.Deri koltuk temizleyici verimli temizlik yapabilir ve kir sadece hafif bir bezle kolayca çıkarılabilir.

4.【Çoğu Durum için】 Deri temizleme köpüğü, güzelliğini geri kazanmak için deri kanepeler, kanepeler ve sandalyeler püskürtür ve softness.It genellikle deri, cüzdan, ayakkabı, bot, evrak çantası ve el çantası gibi aksesuarlarda kullanılır.

5.【Zahmetsiz Kullanım】Kullanımı çok basit ve kullanışlıdır.Araba deri temizleyici spreyi iyi bir dekontaminasyona sahiptir effect.It sadece 3 adıma ihtiyaç duyar, temizlenmesi kolaydır! 1. Doğrudan püskürtün2. Bir süngerle silin 3. Bir havluyla silin ve doğal olarak kurumasını bekleyin.

① : Derin beslenme ve cilt benzeri bakım, bu ürün benzersiz bir penetrasyon kabiliyetine sahiptir, derin bakım elde etmek için deri lifini derinlemesine besler

ambalaj listesi:

Özellikler:

Belirleme:

Fonksiyon: Nemlendirici cam, çatlakları önler, ipek pürüzsüz, esnek ve elastik, yaşlanmayı yavaşlatır

1.【Koruyucu Film Oluşturma】 Araç içi için deri temizleyici koltukta koruyucu bir film oluşturabilir.Bu koruyucu film tabakası, koltuğu güneş ışığının neden olduğu hızlandırılmış yaşlanmaya karşı koruyabilir

Form: sıvı

③ : Nemlendirici ve yumuşak ışık.Çatlakları önleyin.Tıpkı cilt gibi kuru deri de izolasyon korumasını, renk bozulmasını, kırılganlığını, çatlaklarını, kırışıklıklarını vb. Kaybeder.Koruyucu tabakayı yeniden şekillendirmek ve deri çatlaklarını önlemek için bu ürünü kullanın.

Araba Deri Temizleyici Sprey * 1

2.【Etkili Temizlik Elde Etmek】 Püskürtülebilir deri temizleyici, kiri kaldırmak ve askıya almak için deri gözeneklerine nüfuz eder ve oil.It en etkili temizlik için pH dengelidir ve derinin sağlamlığını, dayanıklılığını ve görünümünü korur.

⑤ : Anti-su, su geçirmez ve anti-statik, deri bakımdan sonra ince ve pürüzsüzdür ve toz ve lekeleri emmesi kolay değildir.

④ : Anti-UV ve yaşlanma karşıtı, kullanımdan sonra UV ışınlarına dayanabilen ve cildin yaşlanmasını/oksidasyonunu yavaşlatabilen koruyucu bir tabaka oluşturur.

Daha fazla ürün detayına bakın

Kapasite: 473 ML

② : İşlem basit ve kullanışlıdır, sadece püskürtün ve silin, derinin orijinal rengini, esnekliğini ve elastikiyetini geri yükleyin ve canlandırın .

Uygulama kapsamı: Her türlü deri, suni deri, suni deri ürünleri, araba panoları, ahşap mobilyalar vb., çatlakları önler, ipek pürüzsüz, esnek ve elastik, yaşlanmayı yavaşlatır

Ürün adı: deri bakım çözümü

⑥ : İpek pürüzsüz, yağsız, derinlemesine besleyici, cildin elastikiyetini ve elastikiyetini geri kazandırır, su bazlı formül, yağsız, yapışkan değildir.

  • Ürün Yüksekliği: 0.00inch
  • Ürün Ağırlığı: 550g
  • Ürün Uzunluğu: 0.00inch
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Genişliği: 0.00inch
  • Marka Adı: vvcesidot'un
  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Özel Özellikler: Püskürtülebilir Deri Temizleyici
  • Ürün Hacmi: bakım ajanı
  • Ürün Çapı: 0.00inch

0 Bunun için yorumlar