6 Adet Drenaj Saç Takunya Sökücü Aracı, 24 İnç Bükülebilir Drenaj Saç Çıkarıcı Aracı Kanalizasyon, Mutfak Lavabo, banyo küveti, (5 + 1)

6 Adet Drenaj Saç Takunya Sökücü Aracı, 24 İnç Bükülebilir Drenaj Saç Çıkarıcı Aracı Kanalizasyon, Mutfak Lavabo, banyo küveti, (5 + 1)

(0 Yorumlar)
₺252.50 ₺101.08

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2'si 1 arada DRENAJ YILANI SETİ: 5'li paket 19. 7 "plastik tahliye takunya sökücüler ve 1 paket 24" esnek kapmak pençe toplama aleti 4 pençeli.

ESNEK VE kullanımı kolay: Tahliye takunya sökücü aletler, çoğu tıkanmanın meydana geldiği mutfak, banyo lavaboları, küvetler için mükemmel, 360 derece dönebilen esnek, birçok süzgeç ve boruda bükülecek kadar yumuşaktır.

ÇEVRE DOSTU: Yeniden kullanılabilir drenaj yılanları, çevre dostu ve kimyasal tahliyeden daha uygun cleaners.No kişi cildini yakmak veya solunum sistemini tahriş etmek ister.Dene !

\

YUMUŞAK tıkanmaların giderilmesi: 3 paket tahliye temizleyicisinin her iki tarafında yukarıdan aşağıya dikenler bulunur ve tahliye yılanı kümelenmiş saçları ve yumuşak çöpleri drenajınızın derinliklerinden çeker.Tesisatçıdan kesinlikle daha ucuz.

Katı TIKANIKLIKLARIN giderilmesi: Drenaja bir kalem damlası mı?Sorun değil!Paslanmaz çelik pençe aletimiz, derin drenajdan çeşitli küçük eşyaları kolayca yakalayabilir ve derin bir boru yerleştirecek kadar esnektir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Drenaj Temizleyicileri

0 Bunun için yorumlar