Cep Telefonu Çalkalayıcı Otomatik Salıncak Sallamak Telefon Wiggler Cihazı Kayıt Adım Artefakt WeChat Hareket Adım Ev Dekorasyon

Cep Telefonu Çalkalayıcı Otomatik Salıncak Sallamak Telefon Wiggler Cihazı Kayıt Adım Artefakt WeChat Hareket Adım Ev Dekorasyon

(0 Yorumlar)
₺364.57 ₺218.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

1 x Cep Telefonu Çalkalayıcı

Ücretsiz satış sonrası garanti ile %100 % orijinal ve kaliteli.

Satış Sonrası Servis hakkında

Malzeme: plastik

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.sayaelektrik.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Renk: siyah

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Gönderiler Hakkında

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

Stil: Modern Tarzı

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Paket içeriği:

hakkımızda

Cep Telefonu Çalkalayıcı Otomatik Salıncak Sallamak Telefon Wiggler Cihazı Kayıt Adım Artefakt WeChat Hareket Adım Ev Dekorasyon

Kurulum: Ayakta

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.sayaelektrik.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Geri Bildirim Hakkında

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: haweel'in

0 Bunun için yorumlar