Kesici ünitesi meclisi için uygun epson tm-t82 t82 M249B TM-T82 TM-T60 T60

Kesici ünitesi meclisi için uygun epson tm-t82 t82 M249B TM-T82 TM-T60 T60

(0 Yorumlar)
₺390.04 ₺351.07

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ödeme, ilk öğenin kazanılmasından bu yana 1~14 gün içinde yapılmalıdır.

Kesici ünitesi montajı epson tm-t82 t82 M249B TM-T82 yazıcı parçaları

1.Int ' l Post Airmail:

Ekspres taşıyıcıya ihtiyacınız varsa, Fedex/DHL/ems'yi seçebilirsiniz, lütfen bize KDV numaranızı bırakın.

Herhangi bir sorun/sorunuz/endişeniz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin.Sahip olabileceğiniz sorunları samimi ve arkadaşça bir şekilde çözmekten memnuniyet duyarız.

Olumlu Geri Bildiriminiz için teşekkür ederiz ve aynısını yapacağız return.DO Bizimle ilk iletişim olmadan olumsuz geribildirim bırakmayın.Lütfen yanıt vermemiz için en fazla 2 iş günü bekleyin.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Teslimat detayları

not!Kullanılmış Parça, yeni değil, kullanılmış ve çalışan yazıcıdan çıkarılmış

Satış şartları

paket içeriği :1 adet

NAKLİYE ve taşıma

Biz www.sayaelektrik.com.tr standart ship0ping ve E-paket ÇİN POST ve HONGKONG POST uluslararası kayıt AİRMAİL dünya çapında kullanıyoruz.Çoğu ürün ücretsiz olarak gönderilir.

Lütfen nakliye ücretinin, stok ücretleri, insan kaynakları, alipay ücretleri, www.sayaelektrik.com.tr nihai değer ücretleri, listeleme ücretleri, sigorta ücretleri, ambalaj malzemesi ücretleri, taşıma ücretleri vb.Gibi gerçek nakliye maliyetinin yanı sıra diğer birçok maliyeti de kapsadığını anlayın.İşimizin devam edebilmesi için lütfen nakliye ücretinde bize yüksek bir oran verin.

Paketleme, depo, dağıtım, sipariş işleme ve işleme maliyetleri dahil olmak üzere Nakliye ve taşıma için sabit ücret.Öğe ödeme aldıktan sonra 24 saat içinde kazanan alıcılara sevk edilecektir.Öğe ile parsel Hong Kong Düz Hava Posta veya Kayıtlı Hava Posta ile sevk edilecektir.

NAKLİYE ve taşıma

Ödeme

Satış Şartları

Alipay/Paypal/western union/tt'yi kabul ediyoruz.Kredi kartları, banka kartları, banka havaleleri ve PayPal hesap bakiyeleri ile ödeme yapmanız kolay ve güvenlidir.

Müşteri memnuniyeti en büyük hedefimizdir.Tüm ürünler kalite kontrol edilir.Müşterilerimize gönderildiğinde yeni ve iyi durumdalar.Ürün varışta kusurlu veya hasar görmüşse veya yanlış ürün gönderilmişse, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.İadeler teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde kabul edilir ve ürün orijinal yeni durumda olmalı, ekli etiketler ve sargı ile herhangi bir şekilde giyilmemeli veya değiştirilmemelidir.Aksi takdirde anlaşma kesindir.İade nakliye alıcı tarafından ödenmesi gerekmektedir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • uyumlu seri: TM-T82
  • MPN: TM-T82
  • Marka Adı: Caoduren'in
  • Model Numarası: TM-T82

Etiketler: kesici ünite montajı uyuyor.

0 Bunun için yorumlar