Ağırlık Tezgahı, Çok Fonksiyonlu Dambıl Tezgahı, Sit Up Egzersiz Eğim Tezgahı, Ev Jimnastik Salonu için Kuvvet antrenmanı Tezgahı, PSBB004

Ağırlık Tezgahı, Çok Fonksiyonlu Dambıl Tezgahı, Sit Up Egzersiz Eğim Tezgahı, Ev Jimnastik Salonu için Kuvvet antrenmanı Tezgahı, PSBB004

(0 Yorumlar)
₺20 593.23 ₺15 856.85

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tam vücut Egzersiz Tezgahı: Ayarlanabilir ağırlık tezgahı, göğsünüzde, omuzlarınızda, sırtınızda, absinizde ve daha fazlasında egzersiz yapmak ve kuvvet antrenmanı yapmak için idealdir.Tezgah presleri, presler, dambıl bukleleri, ağız kavgası/egzersizi, dips ve daha fazlası dahil olmak üzere 20'den fazla egzersiz egzersizi.

Ergonomik Tasarım: Bu dambıl egzersiz tezgahı, kalınlaşan, rahat ve nefes alabilen, vücudu sıkıca sabitleyen ve egzersiz sırasında kas yorgunluğunu azaltan konforlu, yüksek yoğunluklu köpük dolgu ve koltuk ile yerine getirilmiştir.Çıkarılabilir 2 farklı yükseklik ayarlanabilir bacak tutma çubuğu, günlük egzersizler sırasında ek stabilite sağlar.

Boyut: 66.9”L *17.3”W*23.6~33.5 " L. Ayarlanabilir egzersiz tezgahı, Ev Jimnastik Salonu için iyi bir seçimdir.Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin, 24 saat içinde cevap vereceğiz ve bir çözüm sunacağız.

Sağlam ve Dayanıklı yapı: 660 lbs Kapasiteye dayanması garanti edilen ağır hizmet tipi toz boyalı metal çerçeve olan 80mm x 40mm kalınlaştırılmış destekli boru ile inşa edilen kuvvet antrenmanı tezgahı.

Açı ayarı: ev için egzersiz tezgahı, egzersiz yaparken ihtiyacınız olan her şeyi karşılamak için 4 arka ped pozisyonuna ve 3 dirsek dinlenme pozisyonuna sahiptir.

  • Eğitim Sitesi: Bel
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Spor türü: Kuvvet Antrenmanı

0 Bunun için yorumlar