Sigara içen Tüp ısıya Dayanıklı Sigara Tüpleri Pelet Olarak Sigara İçen Izgara Aksesuarları Dayanıklı Duman Tüpü Olarak Da Soba Baca Borusu

Sigara içen Tüp ısıya Dayanıklı Sigara Tüpleri Pelet Olarak Sigara İçen Izgara Aksesuarları Dayanıklı Duman Tüpü Olarak Da Soba Baca Borusu

(0 Yorumlar)
₺301.11 ₺150.46

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Soba borusu Pelet Sigara İçen Tüp *1

4. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

1. Dayanıklı ve Sağlam Malzeme

3. Isıya dayanıklı soba borusu olarak da kullanılabilir

Ağırlık: Yaklaşık 200 gram

3. Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

1.Güvenilir ve Dayanıklı: Dayanıklı ve sağlam paslanmaz çelikten hassas bir şekilde yapılmış olan bu ürün ısıya dayanıklı, dayanıklı ve reliable.It uzun süre kullanımdan sonra kolayca kırılmaz veya bükülmez.

Paket Listesi :

Boyut : 33 * 9 * 6.3 cm / 12.99 * 3.54 * 2.48 inç

Adı: soba borusu Pelet Sigara İçen Tüp

3.Odun Sobası Soba Borusu : Odun sobası kullanırken etrafta dolaşmanız gerekebilir it.It odun sobasının soba borusuna yanlışlıkla dokunmanız mümkündür.Bu soba borusunu odun ocağınızın başka bir soba borusuna bağlarsanız, hızlı ısı dağılımına sahip örgü delikleri olduğu için yanlışlıkla dokunursanız sizi koruyabilir, bu da sizi haşlamayacak ısı seviyesinde yapar.

Daha fazla ürün detayına bakın

2. Lütfen yüksek sıcaklıktan soğutun ve ardından suyla yıkayın.Yumuşak bir fırça ile temizleyebilirsiniz.

Farkına varmak :

1. Lütfen satın almadan önce soba borunuzun çapını ölçün.

4. Isıya dayanıklı

2. Et içmek için pelet içermek için pelet içen bir tüp olarak kullanılabilir

Özellikler: Dayanıklı, iki kullanım şekli, Paslanmaz Çelik

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Özellikler :

2.Soba Borusu Pelet Borusu: Bu ürün ısıya dayanıklı soba borusu ve pelet içen tüp olarak kullanılabilir.Bir platforma koyun ve sigara peletleriyle doldurun ve ardından peleti yakıp et içmek ve somon veya tavuk gibi ete lezzet katmak için kullanabilirsiniz.Odun sobalarının soba borusuna bağlayın ve kendinizi soba borusunun kazara yanmasından korumak için kullanabilirsiniz.

5.Erkekler için hediyeler: Bu duman tüpü hem dış mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanılabilir. indoor.It ızgara yapmayı veya et içmeyi seven babanıza, arkadaşlarınıza veya erkek arkadaşınıza verebileceğiniz harika bir hediye seçimi olabilir.

4.Kullanışlı Tasarım: Soba borusu olarak kullanıldığında, bu ürün hassas bir şekilde yapıldığı ve bağlantı ucu hassas montaj için büyütülmüş bir çapla tasarlandığı için başka bir odun sobası soba borusuna tam olarak bağlanabilir.

Özellikleri ve Faydaları :

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tek kullanımlık: No
  • Ateşleme Cihazı ile veya Değil: Dahil değildir

0 Bunun için yorumlar