HUK Balıkçılık Gömlek Erkekler Güneş Koruma Uzun Kollu Formalar Yaz UPF50 + Yüksek Performanslı Balıkçılık Kıyafetleri Anti-Uv Balıkçılık T-Shirt

HUK Balıkçılık Gömlek Erkekler Güneş Koruma Uzun Kollu Formalar Yaz UPF50 + Yüksek Performanslı Balıkçılık Kıyafetleri Anti-Uv Balıkçılık T-Shirt

(0 Yorumlar)
₺4 361.39 ₺2 180.69

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

İthal

Kucaklayın: Balıkçıları, nerede ve ne zaman balık tuttuğunuzda tutkularınıza ve arayışlarınıza ilham veren, performansa göre tasarlanmış teknik donanımlarla birleştirin

SÜPER NEFES ALABİLİR: Cildinizi suda kuru ve rahat tutar - Huk Performance Gömlekleri, teri uzaklaştıran özel lifler ve havanın geçmesine izin veren sentetikler içerir ve üstün nefes alabilirlik sağlar.

Ürünün herhangi bir sorunu varsa lütfen bana iyi geribildirim verin, lütfen benim için sipariş mesajı gönderin.Bu sorunu derhal çözeceğim.Anlaşmazlıklar ve kötü geribildirim herhangi bir sorunu çözemez. 1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir. 2.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım, ama bu 1 dakikanın bizim için orantılı bir Önemi var. 3.Anlaşmazlıklar veya herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirimden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!Vergi: 1 Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2 Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Daha sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız. 3 E-posta veya ticaret müdürümüzle tekrar bizimle iletişime geçin, herhangi bir olumsuz veya nötr geri bildirim.Biz en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için sizinle ilgileneceğiz.

Güneşten Korunma: Bu balıkçı gömleği cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur-Huk, hem UVA hem de UVB ışınlarını engelleyen + 50 UPF malzemesine son teknoloji güneş koruması ekledi

İade ve Garanti

1. Tüm mallar sevkıyattan önce kontrol edilir, bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, öğeleri bir hafta içinde değiştirebilirsiniz ve satın alma işleminizin alınmasından itibaren 24 saat içinde bizimle iletişime geçmelisiniz 2. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteri iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır. 3. Tüm iade öğeleri, kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır.Erkekler tarafından yapılan kusurlar, kırık, çizik vb. Gibi garanti edilmez. 4. Herhangi bir öğe için, geri gönderdiğinizde lütfen EMS veya yerel posta ile gönderin.

Sudaki elementleri işlemek için Huk Performans Teknolojisi ile paketlenmiş Huk Pursuit Nefes Alabilen Uzun Kollu Gömlek / Örgü nefes alabilen kenarları olan bu hafif ekip boyun gömlek, serin havalar için idealdir ve sıcak havalar için mükemmeldir.

Ürün Boyutu:

Nakliye:

Leke Bırakma: Balık avı kirlenebileceğinden Huk, yalnızca lekeleri (yağ birikmesi vb.) Gidermekle kalmayan özel bir leke çıkarma işlemi ekledi.) kolayca, aynı zamanda yağlı maddelerin giysiye yapışmasını da önler.

Satıcı tarafından önerilen - - - - - - www.sayaelektrik.com.tr Standart Nakliye 1.Biz Çin sonrası hava posta ile ücretsiz nakliye, içinde ülkelerin çoğuna ulaşmak 35 ---- 55 iş günleri. 2.Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 7 iş günü içinde mal göndereceğiz.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

Geri bildirim!

Antimikrobiyal: Tüm sporcular gibi Fisherman's Sweat-Huk antimikrobiyal tedavisi de kokuya neden olan mikroorganizmaların büyümesini engeller ve öldürür.

  • SİMMS Balıkçı Gömlekleri: Balıkçı Kapüşonlu Gömlekler
  • HUK Balıkçı Kıyafeti: PELAJİK Balıkçı Kıyafeti
  • Columbia PFG: Columbia Balıkçı Gömlekleri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kapaklı: Evet
  • Balıkçı Kıyafeti: balık dişli
  • sımm'ler: Balıkçı Kıyafeti
  • Camisa De Pesca: Ropa De Pesca
  • PELAJİK DİŞLİ: PELAJİK Balıkçı Gömlekleri
  • HUK Performans Balıkçılığı: HUK Balıkçı Gömlekleri

0 Bunun için yorumlar