1 Adet Spor Bilek Başparmak Eller Desteği Ayarlanabilir Parmak Tutucu Koruyucu Brace Koruyucu Kılıf Tetik Parmak, ağrı kesici

1 Adet Spor Bilek Başparmak Eller Desteği Ayarlanabilir Parmak Tutucu Koruyucu Brace Koruyucu Kılıf Tetik Parmak, ağrı kesici

(0 Yorumlar)
₺155.09 ₺85.26

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Adantage'lar:

Bu öğe hakkında

Nefes alabilen / cilt dostu: Gelişmiş çevre dostu cilt dostu malzemelerin kullanımı, yumuşak, nefes alabilen ve rahat, diğer bilek koruyucularından daha rahat.

Malzeme: %80 Naylon, %20 Pamuk

Paket şunlardır:

1 Adet * Bilek Başparmak Desteği

【Pratik ve Çok yönlü】 Evrensel ve ayarlanabilir.Ergonomik tasarım, kolayca giymenizi ve çıkarmanızı sağlar.Gerçekten çok yönlü ve useful.It günlük aktiviteler için idealdir.

Faaliyetleri etkilemez: Süper ince tasarım, ellere uyar, şişirilmez ve ellerin herhangi bir aktivitesini etkilemez

【Aşırı Rahat Kumaş】 Bu Bilek Başparmak Desteği, son derece cilt dostu, yumuşak dokunuşlu, rahat, hafif, terleme ve tahriş olmadan nefes alabilen %100 en kaliteli kumaşı benimser.Yaralı başparmağınızı, bileğinizi ve ellerinizi kuru tutun ve iyileşmeyi hızlandırın.

Boyut: M / L

【Başparmak ve Bilek Ağrısının Giderilmesi】 Anında başparmak ağrısı ve yorgunluğu relief.It zayıf veya yaralı başparmak ekleminizi veya ağrılı kasınızı stabilize edebilir ve destekleyebilir.Böğürtlen başparmağı, zayıf parmak, artrit, bağ yırtıkları, burkulan el, tendinit, tekrarlayan stres yaralanması, CMC, Karpel Tünel Sendromu ve daha fazlasının neden olduğu ağrıyan, ağrıyan, şişen, iltihaptan kurtulmanıza yardımcı olur!

【Mükemmel Stabilite】 Bükülebilir atel, diğer rakamların serbest dolaşımını sunarken zayıf başparmağı verimli bir şekilde stabilize edebilir ve destekleyebilir.Yaralanmadan kurtulma ve günlük aktiviteler, mesajlaşma, golf, bisiklete binme, oyun oynama, yazma, yazma ve telefon gibi dijital ürünleri oynatma için uygun

İki tip: Sol El, Sağ El (seçebilirsiniz)

Renk: Siyah

Özellikler:

Elastik: Ağrıyı hafifletmek için başparmağınızı ve bileğinizi sabitlemek için elastik bandajları kullanır.

【Özelleştirilmiş Uyum】 Özelleştirilmiş sıkıştırma için uygun ayarlanabilir kayışlarla daha evrensel ve pratiktir.Sağlam ve dayanıklı yapışma bandı ile donatılmış başparmak desteği çok yönlü, kullanışlı ve çok işlevlidir.Özelleştirilmiş uyum ve maksimum stabilite elde etmenize izin verilir.

Boyut M: bilek çevresi uyar 15-17 cm / 5.9-6.7 inç

【Yıkama ipuçları】 Başparmak desteğinin 30°C'nin altındaki bir sıcaklıkta nötr deterjanda bir fırça veya ıslak bezle hafifçe temizlenmesini öneririz. forbidden.It tutkalın daha uzun servis süresi için suya kazılamaz.

Boyut L: bilek çevresi uyar 17-19 cm / 6.7-7.5 inç

  • Renk: Siyah
  • Boyut: M/L
  • Marka Adı: GOMOREON'UN
  • Malzeme: %80 Naylon, %20 pamuk
  • Model Numarası: A02633'nın sohbeti
  • İki tip: Sol El, Sağ El (seçebilirsiniz)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dropshipping: Evet
  • Uygulanabilir İnsanlar: Yetişkin

0 Bunun için yorumlar