Çift sıralı patenler, renk değiştiren tekerlekler, dört tekerlekli patenler, ışık yayan tekerlekler, patenler, yanıp sönen tekerlek

Çift sıralı patenler, renk değiştiren tekerlekler, dört tekerlekli patenler, ışık yayan tekerlekler, patenler, yanıp sönen tekerlek

(0 Yorumlar)
₺664.14 ₺431.70

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

a. Siparişinizi işlemek için 1-3 güne ihtiyacımız var (tatilleri bekliyoruz).

Renk: beyaz

2.1 Bir tekerlek üzerinde dört renk değiştiren LED vardır ve tek bir LED, kayarken çeşitli ışıklar oluşturabilen yedi renk değiştirme moduna sahiptir ve ışıklar rastgele ve sabit değildir.

Malzeme: PU + PP

4.65 MM boyutunda sokak fırçalaması iyi bir dayanıklılık etkisine sahiptir ve 82a'nın sertliği daha hızlı ve pürüzsüzdür.Rulman, düşük gürültü ve yüksek hızda daha dayanıklı olan ve yüksek hızda kayarken pürüzsüz ve sıkışmayan yüksek kaliteli rulman çeliğinden yapılmıştır.

Ürün ambalajı ve kalitesi hakkında :

Geribildirim bizim için çok önemlidir, bu yüzden öğeyi aldıysanız ve memnun kaldıysanız, lütfen olumlu bir geri bildirim bırakın ve bunu da yapabiliriz.Eğer memnun değilseniz, negatif geribildirimden ayrılmadan önce lütfen önce bize bildirin ve memnun kalana kadar sorunu çözmenize yardımcı olabiliriz.

Ağırlık: yaklaşık 600g

c. Lütfen izleme bilgilerine ve teslim süresine dikkat edin.Bazen evde değilseniz kurye size bir kart bırakır, o zaman kurye şirketi ile kendiniz iletişime geçmeniz gerekir.

https://www.sayaelektrik.com.tr/store/3083019

Paket içeriği:

İşlem süresi ve teslim süresi hakkında:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Mağazamızda birçok ürün var, bu bağlantıları tıklayabilirsiniz:

Hakkında-GERİ BİLDİRİM :

Boyutu: şekilde gösterildiği gibi

Ürünlerimizle ilgileniyorsanız ve bununla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, ticaret müdürü, e-posta ve telefon ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Lütfen kuryenin gözünde öğeyi iki kez kontrol edin.Paketle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen hasarlı kutu ve öğenin fotoğraflarını kanıt olarak bir kerede çekin.Ve bize ulaşın time.It tazminatı sizin için uygulamak önemlidir.

b. Teslim süresi yaklaşık 5-10 iş günüdür.

Adı: çift sıralı patenler için 65x36 renk değiştiren tekerlek

5. Yüksek elastik PU, zemin ile daha geniş bir temas yüzeyine sahiptir, bu da iyi bir şok emme etkisine sahiptir, çeşitli yollarda kaymaya uygundur ve engelleri aşma konusunda güçlü bir yeteneğe sahiptir.

İletişim-bize ulaşın :

4 x yanıp sönen tekerlek (rulman dahil)

Özellikler: 1.65X36 degrade yanıp sönen tekerlek, çift sıralı paten/kaykay/zemin için uygundur.

3. Tekerleklerin daha parlak parlamasını, daha düzgün kaymasını ve bir bütün olarak daha dayanıklı olmasını sağlamak için yüksek performanslı çekirdeği yükseltin.

  • Uygulanabilir İnsanlar: ERKEKLER
  • Tip: Elektrikli Kaykay
  • Yönetim Kurulu Kategorisi: Düz Plaka
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar