L25 Manyeto Rulman 25*52*15 mm (1 ADET ) Eğik Bilyalı Ayrı Sabit Motorlu Bilyalı Rulmanlar

L25 Manyeto Rulman 25*52*15 mm (1 ADET ) Eğik Bilyalı Ayrı Sabit Motorlu Bilyalı Rulmanlar

(0 Yorumlar)
₺457.94 ₺311.33

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Belirli bir iş için mümkün olan en iyi yatağı seçmek için bir dizi faktörün dikkate alınması gerekir.Bunlara yük kapasitesi, izin verilen taşıma alanı ve izin verilen hız dahildir.Yatak tipi, proje için seçilen özel yatak düzenine de bağlı olabilir.

Madde Numarası: L25

Düşük yükler ve yüksek hızlar içeren uygulamalar için son derece uygun olan manyeto rulmanların iç tasarımı, esasen tek sıralı sabit bilyalı rulmanlarınkine benzer; Bununla birlikte, dış halka, silindirik rayda birleşen ve iki bileşenin ayrılmasını kolaylaştıran bir oluk izine sahip karşı deliktir.

Manyeto rulmanlar, bir mühendislik projesi küçük şaft çapına sahip eğik bilyalı rulmanların kullanılmasını gerektirdiğinde ideal düşük maliyetli çözümdür.

Manyeto rulmanların iç oluğu, sabit bilyalı rulmanlardan biraz daha sığdır.Dış halkanın sadece bir tarafında bir omuz bulunduğundan, dış halka çıkarılabilir.Bu genellikle montaj için avantajlıdır.

İç (d): 25 mm

Boyut

En yaygın uygulama, bu tür iki yatağı çift yönlü bir çiftte kullanır.Bu rulmanlar birbirine karşı ayarlanır ve az miktarda son boşluk bırakılır.Manyeto rulmanlar tipik olarak küçüktür ve delik çapı 4 mm ile 30 mm arasındadır.Jiroskoplar ve küçük manyetolar dahil olmak üzere bir dizi uygulamada bulunurlar.Ayrıca, küçük freze makineleri için çalışma masalarında ve jeneratörlerde ve marş motorlarında bilyalı vidaların ucunda destek yatakları olarak da kullanılabilirler.

Dış (D): 52 mm

Bu, bir manyeto yatağın dış halkasının iç halkadan ayrı olarak takılabileceği anlamına gelir ve cage.As sonuç olarak, manyeto rulmanların montajı, takılması veya çıkarılması standart sabit bilyalı rulmanlardan önemli ölçüde daha kolaydır.

Genişlik (B): 15 mm

Ağırlık (g): 135 g

  • Model Numarası: L25
  • Marka Adı: FUSHİPRO'NUN
  • Kullanmak: Yol Bisikletleri
  • Boyut: 25*52*15 mm
  • Malzeme: Pirinç
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: manyeto rulman.

0 Bunun için yorumlar