Büyük boy bisiklet koltuğu Ayarlanabilir Genişlik Tasarım Bisiklet Pedi Rahat Yedek bisiklet selesi Yumuşak bisiklet selesi Evrensel Fit

Büyük boy bisiklet koltuğu Ayarlanabilir Genişlik Tasarım Bisiklet Pedi Rahat Yedek bisiklet selesi Yumuşak bisiklet selesi Evrensel Fit

(1 Yorumlar)
₺711.79 ₺498.25

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.[Sofistike İşçilik] Uzun süreli kullanım için uygun, Büyük Boy bisiklet selesi mükemmel işçilikle tasarlanmıştır, kendi durumunuza göre ayarlanabilen ayrı bir yastık tasarımına sahiptir.

Ağırlık: yaklaşık 630g

Malzeme: PU + PVC + 65 manganez

Özellikler:

5.[Bisiklet Koltuğunun Yumuşaklığı ] İstenildiğinde büküldüğünde deforme olması kolay değildir ve iyi esnekliğe sahiptir, Bisiklet koltuğu Kapağı yumuşak ve rahat olacak şekilde tasarlanmıştır, ultra konforlu bir iç mekan bisiklet koltuğu arayanlar için uygundur.

Özellikler:

Daha fazla ürün detayına bakın

2. Uzun süre kullanım için uygundur.

2.[Ergonomik Yapılı] Bisiklet koltuğu Minderi günlük kullanım için uygundur, ergonomik olacak şekilde tasarlanmış ekstra konfor için kalçanın etrafına oturan aerodinamik kalıplanmış bir tasarıma sahiptir.

Büyük boy Bisiklet Koltuğu ayarlanabilir olacak şekilde tasarlanmıştır, güçlendirilmiş bir çerçeveye ve ayarlanabilir koltuk genişliğine sahiptir ve ihtiyacınızı karşılaması kolaydır.

Boyutu: yaklaşık 175×219X100mm/6.89*8.62*3.94 inç

1. Ergonomik olacak şekilde tasarlanmıştır.

1.[Boyutu Değiştirmek Kolay ] Büyük boy Bisiklet koltuğunun ihtiyacınızı karşılaması kolaydır, ayarlanabilir olacak şekilde tasarlanmış güçlendirilmiş bir çerçeveye ve ayarlanabilir koltuk genişliğine sahiptir.

1 * Bisiklet Koltuk Minderi

Tanım:

3. Ultra konforlu bir iç mekan bisiklet koltuğu arayanlar için uygundur.

Ambalaj Listesi:

4.[İdeal Su Geçirmezlik ] Bisiklet selesi su geçirmez olacak şekilde tasarlanmıştır, PU su geçirmez yüzey katmanına, iyi su geçirmezlik performansına sahiptir, her türlü hava koşulunda sürüş için uygundur.

  • Kullanıcı: ERKEKLER
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Eyer
  • Kullanmak: Yol Bisikletleri

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-06-16

Uzun bisiklet turlarından sonra standart bir eyerle ilgili sorun yaşadıysanız ve köşebent bölgesinde şiddetli basınç ağrısı yaşadıysanız, rahat bir sürüş için sabırsızlanıyoruz. Tabii ki, arka oyunda kemik üzerinde ağırlık değiştirerek kolayca kaydırılabilen bir baskı da var. Artık her gün şifa molaları vermeden turlarıma çıkabiliyorum..