Kötü Nefes ağız spreyi 20ml Spreyleri ağız spreyi Ağız Bakımı Sağlık Sprey Nefes Spreyi Ve Kötü Nefes Tedavileri Taşınabilir

Kötü Nefes ağız spreyi 20ml Spreyleri ağız spreyi Ağız Bakımı Sağlık Sprey Nefes Spreyi Ve Kötü Nefes Tedavileri Taşınabilir

(1 Yorumlar)
₺962.94 ₺481.47

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boyutu: 2.3 * 2.3 * 10 cm / 0.91*0.91*3.94 içinde

nefes tazeleme spreyi*1

Tazeleyiciler Ağız Spreyi, ağız kokusunu iyileştirmek ve size daha taze ve doğal bir görünüm kazandırmak için doğal bir çözümdür. breath.It bitki materyalinden yapılır ve yapay tatlar içermez veya colors.It küçük ve taşınabilir, böylece her yerde yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Sadece ağzınıza püskürtün ve ferahlatıcı hissin tadını çıkarın.Spreylerin Ağız Spreyi kullanımı kolay ve etkilidir.

Koku türü: nane, şeftali, lychee

Tanım:

1.Kokuyu giderin: Oral nefes spreyimiz, ağız kokusuna neden olan plakların yok edilmesine yardımcı olan doğal bileşenler içerir.Güvenle gülün ve ağız kokusu spreyimizle ağız kokusuna veda edin.

Liste:

İçerik: 20 ml / 0.68 fl.oz

2.Kokulu nefes: Oral nefes spreyimiz size nefesinizin gün boyunca daha taze kalmasını sağlayan doğal ve uzun ömürlü bir koku verir. day.It ayrıca ağız kokusunu ve ağız kuruluğunu önleyerek ağız sağlığınıza dikkat etmenize yardımcı olur.

5.Kullanımı kolay: Bu oral nefes spreyi, ağzınızdaki hoş olmayan kokulardan hızlı ve basit bir şekilde kurtulmanıza yardımcı olur spray.It kullanımı kolay ve kullanışlıdır, sadece hafifçe bastırın ve tazeliğin tadını çıkarın.

Ürün adı: nefes tazeleme spreyi

3.küçük ayak izi: 20 ml kapasite kullanışlı ve gizlidir, böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde püskürtebilir ve lezzetli ve şekersiz hissin tadını çıkarabilirsiniz.Oral nefes spreyimiz, tatlı bir muameleyi seven ancak ağız hijyenine önem veren herkes için harikadır.

4.No katkı maddeleri: Doğal bitki özleri ile bu oral nefes spreyi, ağzınız için nazik ve güvenlidir health.It hiçbir katkı maddesi, stimülasyon ve yan etkisi yoktur effects.It ağız kokusunu etkili bir şekilde giderir ve size daha taze ve kendinden emin bir gülümseme verir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • NET ağırlık: 40G
  • Model Numarası: nefes tazeleyici sprey
  • Miktar: 1ADET
  • Parça sayısı: Bir Birim
  • Yaş Grubu: Yetişkinler
  • Öğe Türü: Diş macunu, Ağız Spreyi

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-09-21

onaylanan tarihten önce alındı.