Yetişkin Saç Yoğun Saç Büyüme Şampuanı Saç Bakımı Şekillendirici Saç Dökülmesi Ürünü Kalın Hızlı Onarım Büyüyen Tedaviler Şampuan

Yetişkin Saç Yoğun Saç Büyüme Şampuanı Saç Bakımı Şekillendirici Saç Dökülmesi Ürünü Kalın Hızlı Onarım Büyüyen Tedaviler Şampuan

(0 Yorumlar)
₺328.89 ₺164.35

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Besleyici beslenme, besleyici saç ve saç derisi, onarım kuru, kabarmayı, statik hasarlı saç ve saç elastikiyetini artırmak ve kuyruk saç kökü, saç pürüzsüz, zengin, glorious ve hareketli.

Özellikler:

Özellikler:

Not:

Paket içeriği:

2: Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Malzeme: Yok

Kalabalık için uygun: Çeşitli saç tipleri, yağlı saç derisi, kepek, kuru ve bölünmüş saçlar vb.Olan kişiler için uygundur.

1: Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Kullanımı: Saçları ıslattıktan sonra, zengin köpükten olduğu gibi yumuşak bir masaj yapmak için uygun patlamayı yapın, birkaç dakika sonra kuru durulayabilirsiniz.

Derinlik hasarlı saçları onarır, besleyici saç beslenmesi, saç dökülmesini önlemek için yağ kontrolü, saçları yumuşak ve taranması kolay hale getirir, ferahlatıcı yorgunluğu giderir.

1 adet Şampuan

Renk: 1, 2

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Uzun süreli kullanımda ısrar edin, etki açıktır.Saç ve saç derisi durumunu iyileştirerek saç büyümesi için sağlıklı bir ortam yaratın.

  • Cinsiyet: Üniseks
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar