Dowelling Jig Mobilya için Hızlı Bağlantı 3 İn 1 Ağaç İşleme Matkap bulucu delme için

Dowelling Jig Mobilya için Hızlı Bağlantı 3 İn 1 Ağaç İşleme Matkap bulucu delme için

(0 Yorumlar)
₺15 825.02 ₺11 868.72

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Parsel aldıktan sonra.Herhangi bir kalite sorunu varsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.Bunu çözmenize yardımcı olacağız.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler.

Müşteri hizmetleri:

Ürünlerimizden memnunsanız.Lütfen bize iyi bir geri bildirim verin.Bu bizim en büyük teşvikimizdir.

1. Siparişinizi aldıktan sonraki 7 iş günü içinde iade için E-posta isteklerini kabul ediyoruz.

3. Öğeyi aldığınızda memnun değilseniz, lütfen değiştirme veya para iadesi için 7 gün içinde iade edin.İade etmeden önce iade kılavuzu için lütfen bizimle iletişime geçin. 4. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI. 5. Öğe 3 ay içinde kusurlu ise, biz ekstra ücret ödemeden size bir yedek göndereceğiz, veya biz kusurlu madde aldıktan sonra iade sunuyoruz. 6. Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, yine de bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ancak ekstra nakliye ücretini ödemeniz gerekiyor. 7. www.sayaelektrik.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Ürünler hakkında: Ne için ödeme yaptığınızı alırsınız.alıcıya daha kaliteli ürünler sunmaya çalışacağız.Tüm ürünler mağazamızdaki gerçek açıklamadır, lütfen ürün açıklamalarını dikkatlice okuyun.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa.Lütfen bize mesaj bırakın.

2. Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.

Geri ödeme hakkında:

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Sevkiyat hakkında:

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Özellikler: Hızlı Dübel Jig Ağaç işleme jig,alüminyum alaşımlı, nitrürlenmiş sert takım çeliği matkap kovanından yapılmıştır.Yüksek sertlik, aşınma ve dayanıklılık Güçlü manyetik sac ve conta tasarımına sahip Güçlü Manyetik Sac Dübel Jig, yan delik doğruluğunun 0,5 mm içinde olduğundan emin olun (Sürgü her seferinde 2 mm hareket ettiğinden, bu plakalar değilse yalnızca 10, 14, 18, 22 mm vb. Kalınlıktaki ahşap plaka merkezleriyle hizalanabilirdübel Jig net ölçekli, gravür işlemi ölçek değeri ahşap plakanın kalınlığının yarısıdır Ayarlanabilir Matkap Kılavuzları Eksantrik delik konumunu bağlantı çubuğunun uzunluğuna göre ayarlayın Yan delik stroku 23-43mm Kullanımı Kolay Delme konumlandırıcının yıldız vidası ahşap plakayı sıkıca tutabilir İki sıkma yöntemi,delme hassas ve kullanışlı Bir uygulamadır Kenar,yüzey,T şeklinde ve L şeklinde bağlantılar için kullanılan Ağaç İşleme Bulucu kiti Mobilya,ağaç işleme DIY, vb.Hızlı bağlantı için uygundur.Paket içeriği: 1 x uzatma çubuğu 1 x konumlandırma bloğu 1 x konumlandırma çubuğu 1x6 / 8 / 10mm matkap burcu 2 x tırtıllı vida 1x6 / 8mm aralık halkası 2 x vidalar 1x15mm matkap uçları 1x6 / 8 / 10mm matkap uçları 1 x hilal anahtarı 1 x sıkma plakası 1 x sürgülü saat 1 x Ana Gövde 1x0. 5 / 1mm Şim 2 x Allen Wrech

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

  • Model Numarası: MG00040'IN
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar